Medvilniniai paplūdimio rankšluosčiai Ploni medvilniniai baseino puokštės lakštai Kelionės reikmenys baseinui Paplūdimio pirtis Pirtis Sporto salė ir kelionės

€14.61 €10.22

Other Sports & Entertainment

sku: g4421

  • Feature: Quick-Dry
  • Pattern: Yarn Dyed
  • Origin: Mainland China
  • Material: Polyester / Cotton

Patirkite paplūdimį kaip niekada anksčiau su mūsų ryškiais medvilniniais paplūdimio rankšluosčiais, pagamintais iš poliesterio medvilnės. Jų patvarus dizainas puikiai tinka jūsų kitam nuotykiui paplūdimyje. Palikite įsimintiną paplūdimio patirtį su mūsų rankšluosčiais, tik nepamirškite savo paplūdimio krepšio!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Tassel Beach Towel

Medžiaga: poliesterio medvilnė

Dydis: (apytiksliai) 70 * 140cm / 27.56 * 55.12 colių

Svoris: apie 380g

Spalva: ryškiai geltona, šviesiai pilka, violetinė, oranžinė, tamsiai ruda

Pakuočių sąrašas:

Kutų paplūdimio rankšluostis*1vnt

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengva nešiotis: Patirkite šio puokštės paplūdimio rankšluosčio prabangą, puikiai tinkančią jūsų kelionės poreikiams. Kompaktiškas dydis puikiai tinka lengvai laikyti paplūdimio krepšyje ar kuprinėje, o dėl lengvo dizaino jis yra patogus kompanionas visiems jūsų nuotykiams.

2.Patrauklus dizainas: Puikuokitės savo asmenybe su mūsų puokštės paplūdimio rankšluosčiu, pasižyminčiu įvairiomis akį traukiančiomis spalvomis ir raštais. Išreikškite savo asmeninį stilių be vargo naudodami ryškias ir ryškias parinktis.

3. Patikima medžiaga: Pagamintas iš poliesterio ir medvilnės, šis puokštės paplūdimio rankšluostis gali pasigirti pliušiniu ir prabangiu pojūčiu. Apvyniokite save savo minkštumu ir pasimėgaukite šilta saule.

4. Išskirtinės džiovinimo savybės: Mūsų "Tassel Beach" rankšluostis pagamintas iš patikimos medžiagos, kuri greitai džiūsta ir išlieka patvari po plovimo. Jis išlaiko savo sugeriamumą, todėl idealiai tinka visai jūsų veiklai prie kranto.

5.Stilingas ir atsipalaidavęs: Šis kutų paplūdimio rankšluostis paliks įsimintiną paplūdimio patirtį jums ir jūsų draugams. Dėl unikalaus dizaino ir ryškių spalvų išsiskirsite iš minios ir smagiai praleisite vasaros dienas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas