Žingsninis variklio pavaros valdiklis Greičio reguliatorius Impulsinio signalo generatoriaus modulis Žingsninis variklis Vairuotojo greičio reguliatorius DC 15-80V

€8.07 €5.73

Electrical Equipments & Supplies

sku: g417749

  • Model Number: Stepper Motor
  • Power Supply: DC
  • Origin: Mainland China
  • Motor Type: DC Motor

Žymos: stepper motor drive controller speed controller pulse signal

žingsninis variklio pavaros valdiklis greičio reguliatorius impulsų signalo generatoriaus modulis žingsninis variklis vairuotojo greičio reguliatorius DC 15-80V

Aprašymai:

1. Šis modulis yra impulsų generavimo modulis, kuris pateikia žingsninį tvarkyklę kaip signalą. Jei norite valdyti žingsninį variklį, taip pat turite turėti variklio vairuotoją. Dažnio matavimas: galima išmatuoti PUL ir GND prievadus.

2. PUL+ir PUL-yra teigiami ir neigiami impulso; EN+ ir EN yra teigiami ir neigiami įgalintojo atžvilgiu; DIR+ ir DIR - yra teigiami ir neigiami krypties atžvilgiu. Šešios linijos yra sujungtos su šešiais vairuotojo prievadais, atitinkančiais atitinkamai impulsą, kryptį ir įjungimą. Atkreipkite dėmesį, kad valdiklio ENA įjungiklis turi būti prijungtas prie vairuotojo tiek teigiamais, tiek neigiamais būdais, jei norima naudoti įjungimo ar sustabdymo funkciją.

3. 2 maitinimo įvesties grupės, 2 grupėms reikia prisijungti tik prie vienos maitinimo šaltinio grupės. Viena grupė yra prijungta prie DC 15-160VDC. Kita grupė buvo 5-12 VDC.Jei jis maitinamas 5-12VDC, maitinimo šaltinis yra teigiamai prijungtas prie "5-12V in", o maitinimo šaltinis yra neigiamai prijungtas prie "bendro neigiamo galo".

4. Teigiamą ir neigiamą variklio sukimąsi ir variklio paleidimą bei sustabdymą galima valdyti klavišų paspaudimais.

5. Variklio greitį galima valdyti reguliuojant potenciometro dažnį.

6. Originalaus variklio priekinis ir atbulinis perjungimas bei įjungimo ir išjungimo perjungimas yra įprasti savaime užsifiksuojantys jungikliai.

7. Valdiklis gali generuoti PWM signalo funkciją. Lentoje yra trumpikliai, o numatytąjį pasirinkimą, pateiktą impulsinio dažnio signale, galima nustatyti.

Funkcijos:

Modulis pateikiamas kaip žingsnio vairavimo signalas.Norint valdyti žingsninį variklį, taip pat reikalingas vairuotojas. Valdiklis turi trijų tipų dažnio signalus: aukštą, vidutinį ir žemą, kurie gali būti naudojami džemperiams pasirinkti.

Matavimo dažnis gali būti du PUL prievadai ir bendras katodo terminalas (GND). PUL + ir PUL - teigiamas ir neigiamas impulsas; EN + ir EN - teigiamiems ir neigiamiems terminalams įjungti; DIR + ir DIR - tai teigiamos ir neigiamos kryptys. Šie šeši laidai yra prijungti, kad būtų galima vairuoti atitinkamą impulsą, kryptį, todėl galimi šeši prievadai.

Maitinimas: 15-160VDC arba 5-12VDC. Jei naudojamas 5-12VDC maitinimo šaltinis, teigiamas galas yra prijungtas prie DC 5-12V įėjimo, o neigiamas galas - prie bendro katodo galo. Paspauskite klavišą, kad valdytumėte variklio priekį ir atgal. Variklio greitį galima valdyti reguliuojant potenciometro dažnį.

Specifikacijos:

Maitinimo įtampa: 15-160V/5-12V

Dažnis: aukštas: 5.8KHZ-127KHZ, vidutinis: 590HZ-15.8KHZ, žemas: 82HZ-2.3KHZ

Kiekis: 1vnt

Gaminio dydis: 73 * 51 * 37 mm

Medžiaga: plastikas

Nata:

Jei naudojate paleidimo arba sustabdymo funkcijas, ENA valdiklio įgalinti terminalai turi būti prijungti prie bendro katodo arba įprastų anodo diskų.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas