Neslidus vonios muilas Indas Dvigubo sluoksnio krioklys Drenažinis muilo laikiklis Tvirtas dušo muilo džiovinimo dėklas virtuvės skaitikliui

€9.30 €4.64

Household Merchandises

sku: g4080

  • Origin: Mainland China
  • Material: Plastic

Ženkleliai:

1. Prailginkite tarnavimo laiką: Šis vonios kambario muilo indas pasižymi dvisluoksniu dizainu, kad efektyviai užkirstų kelią muilo mirkymui ir prailgintų jo tarnavimo laiką. Viršutinis sluoksnis turi tuščiavidurį raštą vandeniui nutekėti, o apatinis sluoksnis surenka vandens perteklių, nesukeldamas jokios netvarkos.

2. Atsparus dilimui: Pasirinkite mūsų muilo baro indą, pagamintą iš aukštos kokybės PP medžiagos, kuri užtikrina, kad jį lengva valyti, jis atlaiko aukštą temperatūrą ir nėra lengvai deformuojamas. Mėgaukitės ilgaamžiu ir tvirtu muilo indu savo vonios kambariui.

3. Pridėti stilių: Pakelkite savo vonios kambarį šiuo paprastu ir elegantišku muilo baro patiekalu. Jo aptakus dizainas suteikia grožio bet kokio stiliaus vonios kambariui, o dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tinka kelionėms ar verslo kelionėms. Suporuotas su baro muilo baro laikikliu, tai būtinas daiktas, kurio nenorėsite palikti.

4. Neslidus paviršius: laikykite savo muilą sausą ir gerai prižiūrimą su mūsų vonios muilo baro indu. Dėl kvėpuojančio ir neslystančio dizaino indas yra su keliomis oro angomis viršutiniame sluoksnyje ir stabiliu, neslystančiu apatiniu sluoksniu, kad būtų išvengta kenksmingų medžiagų dauginimosi ir jūsų muilas būtų švarus ir higieniškas.

5. Išmanusis dizainas: Mūsų "Soapbar" indų dėklas yra patogus ir vietą taupantis sprendimas standartinio dydžio muilo barui laikyti. Dėl vidutinės talpos galite lengvai jį pastatyti bet kurioje vonios kambario vietoje, neužimdami per daug vietos. Dėklas yra lengvai naudojamas ir švarus, todėl jūsų muilo juosta visada išliks sausa ir gerai prižiūrima.

Aprašymas:

Laikykite savo muilo juostą sausą ir švarią naudodami mūsų vonios kambario muilo patiekalą.Pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos ir turintis keletą oro angų viršutiniame sluoksnyje, šis muilo indas efektyviai apsaugo nuo muilo mirkymo.Puikiai tinka kelionėms, verslo kelionėms ir kitoms progoms, jis neužims vietos jūsų krepšiuose.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Vonios muilo baro indas

2. Produkto medžiaga: PP

3. Produkto dydis: (apytiksliai) 12.5 * 14 * 10cm / 4.92 * 5.51 * 3.94 colių

4. Produkto svoris: (apytiksliai) 100g

Pakuočių sąrašas:

Vonios kambario muilo indas x 1

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas