Belaidžio dulkių siurblio rankinis lazdelės vakuumas automobiliui Pagrindinis naminių gyvūnėlių kietmedžio grindų dropship

€29.97 €14.69

Electric Deep Fryers

sku: g403071

  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

OOTDTY

Pastatytas 4000mah didelio našumo įkraunama baterija, įkrovimo laikas yra 5 valandos, ir jį galima naudoti apie 20 minučių. Lengvai išspręskite didelių įrenginių valymo problemą.

Automobilio ir namų dvejopo naudojimo du viename vakuuminis šepetys gali švariau išvalyti tarpus. Padidinkite grindų šepetį, kad kruopščiai išvalytumėte visą namą, neišimdami baldų. Šepetėlio galvutė gali pasukti 90 ° aukštyn ir žemyn.

Triukšmo mažinimo dizainas yra priimtas apskritai, o garsas yra minkštas, suteikiantis patogią ir švarią patirtį. Filtro komponentus galima išardyti ir nuplauti vandeniu. Po plovimo jie gali būti išdžiovinti perdirbimui.

Belaidis rankinis dizainas, kad dulkių siurblys nebūtų varžomas laidų, taupant laiką ir pastangas. Tiesioginio siurbimo oro kanalo konstrukcija, 4600PA siurbimas, lengva susidoroti su plaukais, plieniniais rutuliais, sojos pupelėmis, vaisių lukštais ir kt.

Automobilyje montuojamas dulkių siurblys taikomas automobilio salonui, langų įtrūkimams, siauriems sienų plyšiams ir kitoms vietoms. Ilgas šepetėlio galvutės dulkių siurblys, tinkamas vidaus grindims, stalo dugnui, lovos dugnui, sienos kampui ir kitoms vietoms.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS medžiaga

Vardinė galia: 15w

Baterijos talpa: 4000mah

Siurbimas: 4600pa

Paslaugos laikas: 25 minutės

Įkrovimo laikas: 5 valandos

Ilgo šepetėlio galvutės dulkių siurblio dydis: maždaug 21x7x115cm / 8.27x2.75x45.27inch

Automobilio dulkių siurblio dydis: apie 7x44cm / 2.75x17.32inch

Komplektą sudaro:

1x ilgas šepetėlio galvutės dulkių siurblys

1x automobilių dulkių siurblys

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas