5L Ultragarsiniai drėkintuvai miegamajame Viršuje užpildytas vėsus rūko drėkintuvas su spalvinga naktine šviesa 3 rūko lygių nuotolinio valdymo pultas

€68.43 €53.38

Home Appliances

sku: g40050

  • Power (W): 25W
  • Voltage (V): 110V
  • Brand Name: SMARTMI
  • Origin: Mainland China
  • Noise: <36db
  • Capacity: 4.1-6L
  • Humidification Method: Mist Discharge

Funkcijos:

【Išmanusis drėkintuvas】: Šis išmanusis drėkintuvas skirtas palaikyti 40-90% drėgmės lygį jūsų miegamajame, suteikiant jums patogią ir sveiką aplinką. Su reguliuojamu rūko išėjimu 280-300ml / h ir 3 rūko lygiais, tai leidžia jums pritaikyti drėgmę pagal savo poreikius.

【Miego režimas &7 spalvų naktinė šviesa】: Įrengtas miego režimas, šis vėsus rūko drėkintuvas naktį veikia tyliai, užtikrindamas ramų miegą be jokių trikdžių. Integruota 7 spalvų naktinė šviesa sukuria raminančią atmosferą, puikiai tinkančią atsipalaiduoti ir sukurti jaukią atmosferą jūsų miegamajame.

【Nuotolinio valdymo pultas &laikmačio funkcija】: Naudodami 5 m infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultą, galite lengvai reguliuoti oro drėkintuvo nustatymus iš bet kurios kambario vietos.Laikmačio funkcija leidžia nustatyti, kad įrenginys veiktų 1–8 valandas, užtikrinant be rūpesčių veikimą miegant ar dirbant.

【Didelis vandens rezervuaras ir automatinis išsijungimas】: Šis kambario drėkintuvas, turintis 5L didelės talpos vandens rezervuarą, ilgą laiką gali nuolat drėkinti orą, todėl nereikia dažnai pildyti. Jis taip pat turi išmanųjį vandens trūkumo priminimą ir automatinę išjungimo funkciją, užtikrinančią saugumą ir apsaugančią nuo žalos, kai vandens lygis yra žemas.

【Universalus ir patogus vartotojui】: Šis kompaktiškas ir aptakus darbalaukio drėkintuvas tinka įvairioms progoms, tokioms kaip miegamieji, biurai ir svetainės. Jis naudoja ultragarso technologiją, kad sukurtų smulkų vėsų rūką, kuris padeda sumažinti sausą odą, spūstis ir alergijas. Pagerinkite oro kokybę ir sukurkite sveikesnę namų aplinką naudodami šį universalų drėkintuvą.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 330 x 208 x 208mm / 12.99 x 8.19 x 8.19in

Produkto spalva: Balta

Vandens bako talpa: 5L / 175.98oz

Rūko tūris: 280-300ml / h

Nuolatinė drėgmė: 40-90% reguliuojamas

Nuotolinio valdymo atstumas: 5m / 16.4ft

Galia: 25W

Laikmatis: 1-8H

Triukšmas: Pakuočių sąrašas:

1 x Oro drėkintuvas

1 x Nuotolinio valdymo pultas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas