Karšto šalto dušo sistema Vonios LED skaitmeninis dušo komplektas Sieninis laikiklis Išmanusis termostatinis vonios maišytuvas Kvadratinė galva SPA krituliai

€143.17 €114.53

Home Improvement

sku: g3858

  • Origin: Mainland China
  • Shower shape: Square

specifikacija

Medžiaga: nerūdijantis plienas; Žalvaris; Plastikas

Stilius: modernus

Spalva: sidabrinė/juoda

Apdailos tipas: poliravimas; Tapyba

Prekybos vietų skaičius: 4

Reikalingas surinkimas: taip

Montavimo tipas: montuojamas ant

sienos Bendras svoris: 4 kg / 8.81 svaro

Grynasis svoris: 2.75 kg / 6.06 lbs

Produkto dydis: 70 * 38 * 5 cm / 27.5 * 14.9 * 1.9

Pakuotės dydis: 77.5 * 41 * 15.5cm / 30.5 * 16.1 * 6.1in

Pakuotė įskaičiuota

1x viršutinis purškimas

1x rankinis purškiklis

1x nerūdijančio plieno žarna

1x įmontuota lentyna

Visi priedai surinkimui

Aprašymas

Ši dušo sistema siūlo modernią ir elegantišką išvaizdą, kuri papildys bet kokį vonios kambario dekorą. Dažyta nerūdijančio plieno apdaila yra atspari rūdims, korozijai ir įbrėžimams, užtikrindama, kad jūsų dušo galvutė išlaikys savo išvaizdą ir funkcionalumą ateinančiais metais.Lygus paviršius atbaido bakterijas ir pelėsių augimą, kiekvieną kartą suteikdamas higienišką ir patogią dušo patirtį. Dėl lengvo montavimo ir reguliuojamo vandens srauto mūsų nerūdijančio plieno dušo galvutė yra puikus priedas prie bet kurio vonios kambario.

Pagrindinės savybės

Aukštos kokybės medžiaga: Maišymo vožtuvas pagamintas iš aukštos kokybės kieto žalvario, kuris užtikrina ilgaamžiškumą, stiprumą, atsparumą korozijai ir ilgalaikį veikimą. Strypas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, kuri užtikrina puikų patvarumą ir atsparumą korozijai. Be to, vandens vamzdis yra suprojektuotas su karščiui atspariu sluoksniu, kuris padeda išvengti nudegimų dušo metu, o tai ypač naudinga namų ūkiams su vaikais ar pagyvenusiais nariais, kurie gali būti jautresni karšto vandens temperatūrai.

Air Mixed Flow : Viršutinis purškalas sudaro vandens srautą, kuriame yra ir deguonies, ir neigiamų jonų, todėl žmonės jaučiasi tarsi lietaus krioklyje. Dėl klijų galvutės gaunamas putlus, lengvas ir švelnus vanduo.

Oro slėgio maišymas ne tik taupo vandens išteklius, bet ir leidžia patirti didelį vandens srautą. Dėl klijų galvutės gaunamas putlus, lengvas ir švelnus vanduo.

Keturi reguliuojami režimai : Ši dušo sistema siūlo keturis reguliuojamus režimus, kad atitiktų skirtingas dušo nuostatas. Viršutinio purškimo režimas suteikia švelnią lietaus patirtį, kad būtų galima nusiraminti ir atsipalaiduoti po dušu. Rankinė dušo galvutė leidžia lengvai manevruoti ir puikiai tinka tiksliniam skalbimui. Aukšto slėgio vandens pistoletas suteikia galingą ir gaivinančią dušo patirtį. Galiausiai, mūsų maišytuvo režimas suteikia vandens kasdieniam naudojimui ar valymui.

Termostatinis dizainas : Termostatinė konstrukcija užtikrina, kad vandens temperatūra išliktų pastovi, net kai jūsų buitinio vandens sistemoje pasikeičia vandens slėgis ar temperatūros svyravimai, o tai padeda apsaugoti jus nuo nudegimo dėl staigių karšto ar šalto vandens slėgio pokyčių.

Reguliuojamas aukščio diapazonas : Reguliuojamas viršutinis purškiklis ir rankinė dušo galvutė su 360 laipsnių pasukimu suteikia patogią ir individualizuotą dušo patirtį vartotojams. Nesvarbu, ar esate aukštas, ar trumpas, jums labiau patinka stovintis ar sėdimas dušas, ar tiesiog norite perjungti vieną iš dviejų variantų, mūsų reguliuojama dušo sistema padės jums apsivilkti. Turėdami reguliuojamą įmontuotą lentyną, vartotojai gali lengvai laikyti savo šampūną, kondicionierių, muilą ir kitus būtiniausius dušo reikmenis pasiekiamoje vietoje.

HD skaitmeninis ekranas: aukščiausios klasės dušo galvutėje yra skaitmeninis ekranas, kurį maitina vandens srautas ir kuriame nėra baterijų. Be to, jis apšviestas ryškiomis LED lemputėmis, todėl jį lengva skaityti net esant prastam apšvietimui. Galite lengvai stebėti ir reguliuoti vandens temperatūrą iki pageidaujamo lygio. Skaitmeninis ekranas taip pat rodo kritimo trukmę, todėl lengva sekti vandens suvartojimą ir taupyti išteklius.

Daugiafunkcinis purškimo pistoletas : Mūsų naujausia dušo galvutė dabar turi nuimamą purškimo pistoleto funkciją, užtikrinančią galingą vandens slėgį, kuris gali būti naudingas moterims menstruacijų laikotarpiu plaunant asilą. Be to, jis taip pat gali būti naudojamas kaip efektyvus tualeto ar vonios valymo įrankis ir netgi gali padėti išvalyti daiktus, kuriuos sunku šveisti ar plauti.Jo aukštas vandens slėgis užtikrina, kad valymas būtų atliekamas greitai ir efektyviai, taupant jūsų laiką ir pastangas.

Dvi pasirenkamos spalvos : Mes siūlome jums pasirinkti iš dviejų spalvų - sidabro ir juodos. Sidabrinis variantas yra klasikinis pasirinkimas, papildantis tradicinius ar modernius vonios kambario dizainus. Jo blizgi apdaila suteikia elegancijos bet kuriam vonios kambariui. Juoda spalva sukuria ryškų kontrastą su šviesesnėmis plytelėmis ar sienomis, todėl ji yra išskirtinė savybė bet kurioje erdvėje.

Graži mada : Dažytas poliruoto nerūdijančio plieno paviršius suteikia dušo galvutei aptakią ir modernią išvaizdą, o tai padidina bendrą bet kurio vonios kambario estetinį patrauklumą.

Informacijos

Silikoninės vandens išleidimo angos: Tai užtikrina, kad vanduo tekėtų sklandžiai ir nuosekliai, be jokių pertrūkių ar užsikimšimų.Jis gali būti lengvai valomas ir prižiūrimas, jame nėra šiukšlių ir laikui bėgant jis yra atsparus korozijai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas