Kalėdiniai magnetiniai automobilio lipdukai Automobilių lipdukai Kalėdinis katės lipdukas Automobilio lipdukas su 3D įtrūkimo efektu Šaldytuvo lipdukas juokingas

€2.56 €0.95

Ornamental & Cleaning & Protection

sku: g38487

  • Origin: Mainland China

Papuoškite savo šaldytuvą šventiniam laikotarpiui šiais unikaliai pasižyminčiais kalėdiniais šaldytuvo lipdukais. Pagaminti iš patvarių medžiagų, lipdukai yra tikroviškesni ir trimačiai, be to, juos lengva klijuoti ant šaldytuvo. Jie taip pat daro nuostabias dovanas jūsų artimiesiems. Suteikite savo virtuvei atostogų nuotaiką!

Specifikacijos:

Dydis: (apytiksliai)25.4 * 20.5cm / 10 * 8.07 colių

Šiltas priminimas:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo objekto!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelius dydžių skirtumus.

Sąrašas:

1 * Automobilio lazda

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Second to None: Padidinkite savo automobilio dekorą naudodami šį išskirtinį kalėdinį magnetinį automobilio lipduką.Demonstruodamas mielą katę, siunčiančią dovanų raštą, šis lipdukas yra absoliutus galvos pasukimas. Pagerinkite savo važiavimo estetiką su šiuo kūrybišku ir akį traukiančiu automobilio aksesuaru.

2. Akį traukiantis 3D efektas: Šis magnetinis automobilio lipdukas turi specialų 3D skylės dizainą, dėl kurio jis atrodo tikroviškesnis ir trimatis. Tai pritrauks žmonių dėmesį ir suteiks jūsų automobiliui šventinės nuotaikos. Lipdukas taip pat yra atsparus išblukimui ir turi ryškias spalvas, kurios tarnaus ilgai.

3. Patikimos medžiagos: mūsų automobilių lipdukai puikiai papildo jūsų automobilio dekorą. Pagaminti iš kokybiškų medžiagų, lygūs paviršiai lengvai nedeformuosis. Saugūs, ekologiški ir patvarūs be įtrūkimų, šie lipdukai išlaikys jūsų atostogų dvasią gyvą visą sezoną.

4. Paprastas naudojimas: Šie magnetiniai lipdukai turi magnetinės nugarėlės dizainą, kurį galima lengvai užklijuoti ir nuimti nepaliekant jokių pėdsakų.Galite juos naudoti savo automobiliuose, šaldytuve ar kitose magnetinėse vietose. Jie yra patogūs ir praktiški dekoruojant jūsų transporto priemones ir namus.

5.Idealios kalėdinės dovanos: sukurkite linksmą atostogų patirtį naudodami šiuos automobilių lipdukus.Stebėkite, kaip jūsų transporto priemonė atgyja šventine dvasia ir džiugina jūsų keleivius. Idealiai tinka gimtadieniams, Kalėdoms, Helovinui ir kt., Jie yra nuostabios dovanos draugams, šeimos nariams ir kolegoms.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas