skirta "iPhone" "iPad" "Apple Watch" patogus mobiliojo telefono kortelių skaitytuvo adapteris su belaidžiu įkrovimu

€17.90 €10.92

Electrical Equipment

sku: g38370

  • Origin: Mainland China

C tipo belaidis įkrovimas "trys viename" + kortelių skaitymas daugiafunkcinis produktas gali būti naudojamas kaip belaidis įkroviklis "Apple Watch" įkrauti įprastu metu ir gali būti paverstas C tipo kortelių skaitytuvu, kai reikia kortelių skaitytuvo.

Maksimalus atminties kortelių, kurių talpa mažesnė nei 1 TB, palaikymas.

Faktinis naudojamas srovės ir perdavimo greitis skiriasi dėl skirtingos įrangos ir kortelių tipų.

Kai naudojate gaminį, prijunkite C tipo gnybtą prie įkroviklio su C tipo prievadu.

Įdėkite "Apple Watch" ant juodo apskritimo ant Product.At Šį kartą "Apple Watch" magnetiškai pritrauks produktas, kad įkrautų "Apple Watch".

Kai gaminys naudojamas, pirmiausia prijunkite USB gnybtą prie įkroviklio su USB prievadu.

Įdėkite "Apple Watch" ant juodo apskritimo ant gaminio.Šiuo metu "Apple Watch" magnetiškai pritrauks produktas, kad įkrautų "Apple Watch".

Prijunkite gaminio C tipo sąsają su C į apšvietimo kabeliu ir prijunkite "Apple" mobilųjį telefoną su apšvietimu Interface.At Šį kartą "Apple" mobilusis telefonas bus įkraunamas.Jei mums reikia naudoti kortelės skaitymo funkciją, "App Store" turime rasti "1-Flashdevice HD" ir atsisiųsti.

Kai pirmą kartą naudojate programą, jei pasirodo langas, kuriame prašoma prieigos prie nuotraukų albumų, įrašų, muzikos ir adresų knygų, spustelėkite "Leisti prieigą".

Įdėkite priedus su SD / TF kortele į "iOS" įrenginį, atidarykite programą ir spustelėkite įrenginį, kad rastumėte visus failus U diske.

Produkto veikimas

1. Kai naudojate gaminį, prijunkite C tipo gnybtą prie įkroviklio su C tipo prievadu.

2. Įdėkite "Apple Watch" ant juodo apskritimo ant gaminio.Šiuo metu "Apple Watch" magnetiškai pritrauks produktas, kad įkrautų "Apple Watch".

3. Įdėkite SD/TF kortelę su duomenimis, kurie turi būti perduodami į atitinkamą adapterio sąsają, tada įdėkite C tipo priedo sąsają į C tipo įrenginio prievadą, ir prietaisas automatiškai identifikuos ir -

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas