Pexmen 100/200/500/1000/2000vnt Įaugę kojų nagų korekcijos lipdukai Pėdų priežiūros rinkinys Kojų nagų korektorius Pedikiūro įrankis Pirštų nagų pleistras

€58.31 €23.33

Skin Care Tool

sku: g36760

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: Pexmen
  • Item Type: Foot Care Tool, ingrown toenail protector
  • Number of Pieces: COMBO
  • Power Source: None Electric
  • Type: Foot Patch
  • Model Number: A39

PAKUOTĖ: 100/200/500/1000/2000Vnt pasirinkimui (10vnt/lapas)

MALŠINKITE SKAUSMĄ: Kai nagai auga į vidų, jis gali gerai prižiūrėti jūsų nagus ir išlaikyti juos sveikus bei malšinti skausmą. Korekcija yra neskausminga ir švelni kelias savaites. Ilgalaikis naudojimas yra geresnis.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Nagų korektoriaus lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, skirtų praktiniam naudojimui, nepakenks nagams. GERAI TINKA JŪSŲ PĖDAI: "Pexmen" nagų korektoriaus pleistras priima svirties mechaniką, kad pakeistų nagų augimo kampą, klijų apatinis pleistro sluoksnis yra tvirtas ir gali gerai priglusti prie jūsų pėdos ir nagų, labai prižiūrėti nagus, kad būtumėte sveiki UNIVERSALUS: Yra kelių dydžių nagų korektoriaus juostelės, tinka daugumai dydžio nagų, tinka esant vidutinio sunkumo ir rimtoms kojų nagų problemoms.Tai gali palengvinti pėdų skausmą, kurį sukelia paronichija ir įaugę nagai, pakeisti nagų augimo kampą, gerai prižiūrėti nagus. KAIP NAUDOTIS: Prieš naudodami nuvalykite nagus, kad jie būtų švarūs ir sausi. Naudodami jį, užklijuokite ir tvirtai paspauskite abi puses, kad abi pusės tiktų tik nagams. Šrapnelis viduryje suteiks aukštyn nukreiptą jėgą. Rekomenduojama keisti kiekvieną dieną ir laikyti vieną mėnesį.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas