Neperšlampama pavėsinė Kabantis laukinių paukščių tiektuvas Lauko konteineris su pakabinamu lynu Šėrimo namo tipas Paukščių tiektuvas Aves dekoras

€21.23 €15.92

Pet Products

sku: g36685

  • Material: Plastic
  • Feature: Automatic
  • Type: BIRDS
  • Origin: Mainland China

Aprašymas: Patvarus metalinis paukščių tiektuvas: Be medienos ir plastiko, šis pilnas geležies tiektuvas reiškia ilgaamžiškumą. Vandeniui atsparių dažų sluoksnis tepamas ant paviršiaus, kad dar labiau prailgintų jo tarnavimo laiką, kad atlaikytų orą ir lauko elementus. Visų psichinių paukščių tiektuvai yra puikūs 100% kramtymo įrodymai, kad voverė galėtų kramtyti. Sunkus, prigludęs metalinis dangtelis negali būti pakeltas voverėmis, todėl jie negali pasiekti sėklų tiektuvų viduje. 360 laipsnių panoraminis maitinimas: Sėklų prievaduose yra ešeriai paukščiams tupėti, o vielos gaubtas suteikia paviršiaus plotą prilipusiems paukščiams. Tai padidina jūsų paukščių srautą. Paprasta ir lengva naudoti: Paukščių tiektuvas išorei yra suprojektuotas taip, kad jį būtų galima lengvai surinkti ir išmontuoti rankomis, be jokių įrankių. Tiesiog atsukite pelekų varžtą, kad nuimtumėte dangtelį, užpildykite sėklomis ar riešutais, kad pakviestumėte paukščius, tokius kaip gumbai, titmai, nuolaužos, avinžirniai, jays.Pastatykite paukščių lesyklėlę ten, kur norite, kad iš arti pamatytumėte puikius mėgstamų paukščių vaizdus. Pakabinkite jį virš lango, medyje, nuo tvoros, savo sode, namo pusėje, nuo lietaus lovio ar virš stumdomų durų. Laukinių paukščių tiektuvas leidžia stebėti gamtos stebuklus, šiek tiek atsipūsti nuo kasdienio gyvenimo šurmulio.

Specifikacija: Medžiaga: Metalo spalva: ruda Dydis: 21 * 21 * 28.5cm

Pakuočių sąrašas: Paukščių tiektuvas x 1

Pastaba: 1. Dėl apšvietimo efektų ir kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti. 2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas