Dušo vožtuvas Termostatinė kasetė Termostatinis maišytuvas Vožtuvas Vonios kambario aparatūra Termostatinė kasetė Vonios kambario aparatūra

€16.85 €8.42

Home Improvement

sku: g3589

  • Material: Brass
  • Model Number: thermostatic mixer valve
  • Type: Faucet Cartridges
  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

[protingas temperatūros valdymas] - automatiškai subalansuokite karšto ir šalto vandens slėgį be rankinio reguliavimo ir greitai palaikykite stabilią vandens temperatūrą.

【Saugus ir patogus】 - Išleidimo vandens temperatūros diapazonas: 20-50 °C, Saugos mygtuko temperatūra: 38 °C.Nesijaudinkite dėl žalos, kurią sukelia staigus šaltas ir karštas vanduo dėl nestabilaus vandens slėgio, efektyviai apsaugokite pagyvenusius žmones ir vaikus

[lengva montuoti] - nuimkite varžtą, ištraukite seną termostatinį cilindrą, sulygiuokite varžto angą, įdėkite naują rašalo kasetę ir pritvirtinkite šešiakampiu veržliarakčiu.

[Aukšta kokybė] - šis termostatinis dušo maišymo vožtuvas pagamintas iš patvaraus kieto žalvario. Jis pagamintas iš chromo lydinio. Ši vožtuvo šerdis gali atsispirti užteršimui ir korozijai kasdieniame naudojime.

Specifikacijos:

Apsaugos stotelė: 38°C

Potipis: termostatinis maišytuvas

Medžiaga: chromuotas kietas žalvaris

Rekomenduojamas slėgis: 0.1-0.5Mpa

Šalto vandens tiekimo temperatūra: 8-29°C

Karšto vandens tiekimo temperatūra: 55-85 °C

Išleidimo vandens temperatūros diapazonas: 20-50 °C

Pakuote sudaro:

1 x termostatinis maišytuvo vožtuvas.

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas