Creative Optional Sport Car Belaidė pelė M2233 Automobilio modelis Pelė Sportinio automobilio modelis Pelė 1000DPI Mini 3D žaidimų pelės kilimėlis

€22.04 €11.68

Computer Peripherals

sku: g35815

  • Origin: Mainland China
  • Type: 2.4Ghz Wireless
  • Brand Name: Aubess

Creative Optional Sport Car Wireless Mouse M2233 Car Model Mouse Sports Car Model Mouse 1000DPI Mini 3D žaidimų pelės kilimėlis

Aprašymas:

Tipas: Belaidė pelė

Pelės dydis: pelė

100-120mm

Ryšys su kompiuteriu: 2.4G

Taikomi modeliai: nešiojamas kompiuteris

fotoelektrinė skiriamoji geba; 1000dpi(dpi)

raktų skaičius; 3 (raktas)

Sąsaja: USB

Belaidžio perdavimo dažnis: 2,4 GHz

Specifikacijos:

1. Patogus ir ergonomiškas dizainas: išmanusis laikrodis sukurtas taip, kad atitiktų rankos kreivę, suteikiant patogią ir lengvą valdymo patirtį. Jis gali būti valdomas tiek kaire, tiek dešine rankomis, užtikrinant energijos taupymą ir patogų naudojimą. Raktai skirti ilgalaikiam komfortui, nesukeliant nuovargio.

2. Ilgas baterijos veikimo laikas: Išmanusis laikrodis naudoja mažų funkcinių nuostolių technologiją su maitinimo jungikliu, todėl įspūdingas baterijos veikimo laikas yra iki 6 mėnesių. Tai pašalina poreikį dažnai keisti akumuliatorių, suteikiant patogumą vartotojui.

3. Efektyvi priėmimo galimybė: Aprūpintas naujos kartos "Nano" imtuvu, išmanusis laikrodis gali efektyviai priimti signalus dešimties metrų atstumu. Tai užtikrina patikimą ryšį ir sklandų veikimą net per atstumą.

4. Patvarus ir lengvai valomas dizainas: išmaniojo laikrodžio korpusas yra apdorotas UV laku, suteikiant jam veidrodį primenantį paviršių, kuris ne tik suteikia vėsų efektą, bet ir padaro jį be dulkių ir lengvai valomą. Tai užtikrina, kad laikrodis laikui bėgant išlaikys aptakią išvaizdą.

5. Stilingas ir nešiojamas dizainas: Įkvėptas sportinių automobilių, išmanusis laikrodis pasižymi kompaktišku ir lengvai nešiojamu dizainu.Jis ne tik atlieka savo, kaip laikrodžio, paskirtį, bet ir pagerina jūsų darbalaukio estetiką. Tai patogus ir stilingas būdas sekti laiką ir atlikti įvairias užduotis darbalaukyje.

Komplekte yra:

1*pelė

Klientų atsiliepimai

Remiantis 3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-10-13

The service is of good quality and enthusiastic attitude. It is worth recommending!

Klientas

2023-11-01

Ürün çok kötü satıcı hiç iyi iletişim kurmuyor cevap vermiyor ürünün bilgisayar bağlantısı çok sıkıntılı yavaş hareket ediyor kullanılan plastik malzeme çok dandik bu satıcıyı asla tavsiye etmiyorum çok ilgisiz bir satıcı ürünleri de kalitesiz kullandığı kargo firması çok kötü takip vermiyor teslim edilmeden teslim edildi görünüyor meğerse PTT şubesinde bekliyormuş

Klientas

2023-10-13

The speed is very fast, very fast, very soon...Thank you~~~ I have the opportunity to cooperate again~~~