Šaškių lentos tinklelis Medvilninė lovatiesė ant šiltos mėtomos antklodės Minkštas kvėpuojantis pledas Guodės sofos užvalkalas Namų dekoras 130x160cm

€31.85 €25.49

Home Textile

sku: g3566

  • Use: Home
  • Model Number: BZ609
  • Shape: Rectangle
  • Season: Spring/Autumn
  • Origin: Mainland China
  • Material: Microfiber Fabric

Aprašymas:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Puikiai tinka atsipalaiduoti namuose, keliauti lauke, žiūrėti televizorių, skaityti knygą, priglusti ar glamonėtis. Antklodė taip pat gali būti naudojama kaip lovatiesė / užvalkalas / lovos užvalkalas / lovatiesė, tinkanti visiems sezonams.

[Geriausias verpalų mezgimas]: Jis pagamintas taip, kad tarnautų ilgai ir neprarastų prabangaus minkštumo net po kelių mėnesių naudojimo. Mezgimo technologija ir po pakartotinio skalbimo užtikriname, kad kiekviena antklodė neturėtų kvapo, pažadame.

[Įkvėptos savybės]: Mūsų dizaino pagrindas yra mūsų išskirtiniai siūlai, mikropluošto plunksna. Minkšta, glotni šių verpalų pojūtis ir aksomiškai turtinga tekstūra sukuria nepaprastai patogią antklodę, kuri turi prabangų pojūtį, bet taip pat yra lengvai prižiūrima, todėl mūsų gaminiai puikiai tinka namų ruošai, patalynei, vestuvių ar atostogų dovanoms!

[Priežiūros instrukcijos]: Mašina plaunama šaltai, sausai – žemai, panašių spalvų.Nelyginkite ir nebalinkite.

Medžiaga: poliesteris

Spalva: kaip parodyta

Dydis: 130 * 160cm

Komplekte yra: 1vnt

Pastabos:

Konversija: 1 cm = 10 mm = 0,39 colio.

Ši informacija apie elemento dydį yra tik informacinio pobūdžio ir leidžia 1–2 colių skirtumus dėl rankinio matavimo. Ačiū.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių spalva gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas