batraištis - 25 cm - trumpa rankena - labai stabili - su kabančia skylute - ergonomiška forma - tinka moterims, žmonėms

€3.30 €2.60

Security & Protection

sku: g35296

  • Origin: Mainland China

Aukšta kokybė: Mūsų batų ragai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės plastiko su naujausiu atnaujinimo procesu ir patvariomis medžiagomis. Batų pakabuką nėra lengva sulenkti ir deformuoti naudojimo metu. Metalinius batų ragus nėra lengva sulenkti ir deformuoti naudojimo metu, o tai yra mažas mūsų gyvenimo

ekspertas Praktiška: Su mūsų batų raiščiu jums nereikia pasilenkti dėvint batus, todėl lengviau avėti batus ir batus bei neleisti batų kvapams patekti į rankas. Tai išlaikys jūsų rankas švarias.

Ergonomiškas dizainas: Mūsų batų ragai sukurti taip, kad tiktų visiems kulnams, vidutinio storio kraštai leidžia kampams lengvai slysti per kiekvieno bato galą, o lygus batų raištelio paviršius nepakenks jūsų kulkšnies. Tuo pačiu metu galite išvengti kontakto su bakterijomis batuose

Pakabinamos skylės dizainas: Batų pakabuką su kabančiomis skylėmis galima lengvai pakabinti ant sienos, kad būtų lengva laikyti neužimant vietos.

Platus pritaikymas: Mūsų mažos metalinės šlepetės tinka daugumai žmonių, pagyvenusiems žmonėms, vaikams, suaugusiems ir kt. Nėščios moterys ir pagyvenę žmonės gali sėdėti ir naudoti juos greitai dėvėti batus be lenkimo, kad apsaugotų juosmenį.

Dydis: 25 x 4cm

Medžiaga: plastikas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

4 x Batų ragelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas