For DELL Precision 15 3510 M3510 nešiojamojo kompiuterio baterija WJ5R2 4F5YV 11.4V 84Wh įkraunamos baterijos su sekimo numeriu Aukšta kokybė

€94.91 €56.95

Computer & Office

sku: g349298

  • Feature 4: for dell precision 15 battery
  • Inventory Status: In Stock
  • Feature 3: for dell precision battery
  • Model Number: WJ5R2
  • Part Number: WJ5R2
  • Battery Voltage: 11.4V
  • Feature 2: for dell laptop battery
  • Compatible Laptop Model 1: For Dell Precision 15 3510 Battery
  • Type: Li-Ion
  • Feature 1: for dell battery
  • Dropshipping: Support
  • Replace Part Number 1: WJ5R2 Battery
  • Package Tracking: With Tracking Number
  • Battery Capacity: 84Wh
  • Replace Part Number 2: 4F5YV Battery
  • Warranty: 24 Months
  • Brand Name: DODOMORN
  • Origin: Mainland China
  • Compatible Laptop Model 2: For Dell Precision 15 M3510 Battery
  • Compatible Brand: Dell(ru)
  • Package: Yes

Produkto aprašymas:

Įtampa: 11.4V

Talpa: 84Wh

Būklė: Nauja

Paketas: Taip

Paketo stebėjimas: su stebėjimo numeriu

Garantija: 24 mėnesiai

Pakeiskite dalies numerį: WJ5R2 4F5YV

Suderinamas nešiojamojo kompiuterio modelis:

Skirta "Dell Precision 15 3510" serijai

Skirta Dell Precision 15 M3510 serijai

Pristatymo instrukcijos

◉ Paprastai prekes išsiųsime per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo, išskyrus šventes. (Nes akumuliatorių reikia išbandyti, kad jį būtų galima išsiųsti)

◉ Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Adresas, telefono numeris, pašto kodas turi būti išsamūs ir teisingi. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

◉ Kaip visi žinome, Kadangi baterijos yra pavojingos prekės, gryno akumuliatoriaus paketo pristatymo laikas bus ilgesnis nei įprastų prekių. (Kai kurių šalių negalima gabenti oro transportu.) Pakuotės pristatymo laikas paprastai yra nuo 10 iki 50 dienų.

◉ Pirmiau minėtų šalių pristatymo laikas yra tik mūsų nurodytas atskaitos laikas, o ne pristatymo laikas, kurį pažadėjome.

◉ Jei ilgą laiką negavote pakuotės, tai nereiškia, kad ji buvo pamesta. Jūsų paketas galėjo atvykti į vietinį paštą arba pašto dėžutę prie jūsų durų.

◉ Paketų stebėjimo informaciją daugelyje šalių galima rasti šiose svetainėse. Taip pat yra keletas šalių, kuriose norint pateikti užklausą reikia nurodytos svetainės. Jei nerandate paketo stebėjimo informacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

◉ Stebėjimo URL: https://www.17track.net/en

◉ Jei artėja jūsų patvirtinimo laikas, vis tiek negavote prekių, susisiekite su mumis, mes pratęsime pristatymo datą pirmą kartą.

Nemokama grąžinimo ir garantijos politika

◉ Kai perkate mūsų produktus, kai puslapyje pasirodo logotipas "Nemokamas grąžinimas", tai reiškia, kad šis produktas prisijungė prie grąžinimo be rūpesčių programos.

◉ Suteikiame 24 mėnesių garantiją. Per šią 2 metų garantiją sugedusiems gaminiams bus suteiktas pakeitimas arba remontas. (Dėmesio: jei jūsų prekė išsiųsta atgal, kad ją pataisytų, grąžintų pinigus ar pakeistų, mes neatsisakome pristatymo, kurį kainavo jūsų dalis.)

◉ Mes nesuteiksime garantijos dėl produkto sugadinimo, kurį sukėlė žmonės.Pavyzdžiui, jei akumuliatoriaus gaminys ilgą laiką neįkraunamas, akumuliatoriaus lizdas bus užrakintas ir jo negalima įkrauti dėl per didelio akumuliatoriaus energijos praradimo. (Jei elektroninis gaminys nenaudojamas, taip pat būtina užtikrinti, kad gaminys būtų įkraunamas kartą per mėnesį, kad būtų užtikrintas akumuliatoriaus veikimo laikas.)

◉ Natūraliam akumuliatorių gaminių nusidėvėjimui garantija netaikoma. (Kadangi akumuliatorius yra suvartojamas produktas, ilgėjant naudojimo laikui, akumuliatoriaus veikimas vis blogės.)

◉ Jei grąžinimas įvyko dėl pirkėjų klaidų, pavyzdžiui, netinkamo modelio pirkimo arba jiems nereikia akumuliatoriaus po operacijos, grąžinimo siuntimo mokestį turėtų sumokėti pirkėjas.

◉ Prieš grąžindami prekes, patvirtinkite grąžinimo adresą pas mus. Prašome atsiųsti stebėjimo numerį, kai grąžinote siuntinį.Kai tik gausime prekes, mes pakeisime prekę arba kuo greičiau grąžinsime pinigus.

◉ Grąžinamos prekės turėtų apimti originalią pakuotę ir priedus

Paslaugų apimtis

Ne visose šalyse teikiama nemokama grąžinimo paslauga.

◉ Palaikomos šalys apima žemynines JAV, Kanados, Australijos, Jungtinės Karalystės, Prancūzijos, Ispanijos, Vokietijos, Rusijos, Pietų Korėjos, Saudo Arabijos, JAE, Italijos, Nyderlandų, Lenkijos, Portugalijos, Belgijos, Čekijos, Šveicarijos, Japonijos, Ukrainos, Meksikos, Čilės, Brazilijos ir Izraelio teritorijas.

Malonūs patarimai (svarbu)

◉ Kai prietaisas pirmą kartą įkrauna akumuliatorių, dėl skirtingos įtampos ir nestabilių srovių, prietaisas nustos krauti akumuliatorių, kai akumuliatorius bus pusiau įkrautas (kartais daugiau, kartais mažiau). Jei taip atsitiks, nesijaudinkite, tiesiog išimkite akumuliatorių iš įrenginio, iš naujo įdiekite ir įkraukite.Pirmą kartą įkraunamam naujam akumuliatoriui gali prireikti kelių iteracijų. Būkite tikri, kad. Tai normalu.

◉ Kai gausite akumuliatorių, pabandykite sukalibruoti naują akumuliatorių. Pirmą kartą galite įkrauti naują akumuliatorių 6-12 valandų, tada iškrauti iki 5-10%. Pakartokite tai 2–3 kartus!, kad visiškai suaktyvintumėte ličio joną, kad pasiektumėte maksimalią talpą.

◉ Kai akumuliatorius naudojamas įprastai, jei akumuliatorius išsikrauna 5%, jį reikia išjungti įkrautą. Griežtai draudžiama iškrauti akumuliatorių iki 0%, nes jį lengva sugadinti ir pagreitinti akumuliatoriaus gedimą.

◉ Ilgą laiką nenaudojant baterijų reikia įkrauti daugiau nei 70% konservavimo, laikymo laikas geriausia ne ilgiau kaip 3 mėnesius.

◉ Venkite dirbtinio suspaudimo, išardymo, kritimo, kaitinimo ar trumpojo jungimo.

◉ Įkrauti naudoti specialią įrangą.

◉ Stenkitės nenaudoti akumuliatoriaus aplinkoje, kur temperatūra yra per aukšta arba per žema.

◉ Kompiuteris neatpažįsta akumuliatoriaus, akumuliatoriaus jungtis gali blogai liestis su kompiuterio lizdu. Šiuo metu būtina patikrinti, ar vario akumuliatoriaus jungtis yra veikiama.

◉ Jei akumuliatoriaus negalima įkrauti įprastai, tai nebūtinai yra akumuliatoriaus kaltė. Pagrindinė plokštė, maitinimo adapteris, sistema, aplinkos temperatūra ir kt. turės įtakos akumuliatoriui, kad jis neveiktų tinkamai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas