Pegs Linkages Levers Motociklas Juodas priekinis valdymas Komplektas Harley Softail Street Bob Low Rider FXLR FXBB FXST 18-21

€113.93 €93.42

Motorcycle Parts

sku: g3254

  • Origin: Mainland China
  • Condition: 100% Brand New
  • Model Name: For Harley
  • Feature: High Quality Fashion Design
  • Sale-type: Factory direct sales
  • Item Weight: 2.5kg
  • Bulk Order: Accept
  • Material Type: Steel
  • Item Type: Foot Rests

Pegs Linkages Levers Motociklas Juodas priekinis valdymas Komplektas Harley Softail Street Bob Low Rider FXLR FXBB FXST 18-21

Būklė: 100% visiškai nauja

Spalva: Juoda(kaip parodyta paveikslėlyje)

Medžiaga: plienas

Vieta transporto priemonėje: kairė, dešinė, priekis

Tinka 2018-vėlesniems FXBB, FXLR, FXLRS ir FXST modeliams. Suderinamas su originalia įranga arba priedais, kurie tinka tiems modeliams.

2018

m. Žemas motociklininkas FXLR

Gatvė Bob FXBB

2019

m. Žemas motociklininkas FXLR

Gatvė Bob FXBB

2020

m. Žemas motociklininkas FXLR

Žemas motociklininkas S FXLRS

Softail standartinis FXST

Gatvė Bob FXBB

2021

Žemas motociklininkas S FXLRS

Softail standartinis FXST

Gatvė Bob 114 FXBBS

Prieš pirkdami įsitikinkite, kad šis produktas tinka jūsų motociklui!

Kaip paveikslėliai

Paprastai jūsų užsakymas bus išsiųstas per 48 valandas, išskyrus atostogas po mokėjimo patvirtinimo. Dėl bet kokio skubaus užsakymo susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba. Išsiuntę siuntinį galite stebėti šioje svetainėje, o stebėjimo informacija bus prieinama per 1–5 dienas.

1) "Getinshape.lt" logistikos stebėjimo informaciją rodys tiesiai užsakymo informacijos puslapyje.

2) "Getinshape.lt" standartinės laivybos logistikos stebėjimo Website://global.cainiao.com/

3) Kita logistikos stebėjimo svetainė: https://www.17track.net/en

5. Importo muitai / mokesčiai, neįskaičiuoti į užsakymo kainą. Pirkėjai privalo sumokėti importo muitus, dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į vietinę muitinę.

Mes primygtinai rekomenduojame pasirinkti" Getinshape.lt "standartinį pristatymą, kai svoris yra mažesnis nei 2 kg, nes tai suteikia logistikos informacijos stebėjimą, efektyvų muitinės formalumų atlikimą, greitesnį logistikos ginčų nagrinėjimą ir grąžinimą po pardavimo vieno langelio logistikos sprendimams pirkėjams.

Pasirinkite EMS ar kitą greitą logistiką, mes parinksime jums tinkamiausią logistiką siuntiniui siųsti.išskyrus kai kurias dideles prekes ir atokias šalis, papildomus mokesčius už per didelį dydį / svorį, jei reikia, susisieksime su jumis.atkreipkite dėmesį į mūsų pranešimą.

Visos kortelės, PayPal, "Boleto", "WebMoney", "QIWI", "Western Union" ir kiti mokėjimo būdai, bet kokios mokėjimo problemos susisiekite su "Getinshape.lt" pagalbos centru arba mumis.

Jei produktas jums nepatinka jį gavus arba produktas yra sugadintas ir pan., Susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba per 7 dienas.Jei pirkėjas nori grąžinti prekes dėl asmeninių priežasčių, pirkėjas turi nešti krovinį, kitaip susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba.

Jei nesate patenkinti produktu ar paslauga, susisiekite su mumis ir neskubėkite palikti neigiamų ar tinklinių atsiliepimų, turime pateikti jums patenkinamą sprendimą. Į žinutes visada atsakome per 2 darbo dienas (ne darbo metu savaitgalį). Jei negavote atsakymo iš mūsų, palikite mums žinutę dar kartą .

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas