Laikrodžio buferio žiedo išmaniojo laikrodžio dangtelis, skirtas "Samsung Watch6" klasikiniam apsaugos nuo įbrėžimų dėklo buferio žiedo dangteliui 43 mm 47 mm žiedinis dėklas

€5.00 €2.49

Car Monitors

sku: g3134

  • Type: Screen
  • Application Age Group: Adult
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: aiovcocie

Pagerinkite "Samsung Watch" stilių su šiuo besisukančiu rėmeliu! Aiški skalė leidžia išsiskirti, o dėl vandeniui atsparaus dizaino jis puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui. Šis rėmelis, kurį lengva įdiegti ir nuimti, lengvai parodo jūsų laikrodžio unikalumą.

Specifikacijos:

Medžiaga: PC

Tipas: apvalus skalės rėmelis

Produkto dydis: 43 mm / 47 mm

Taikomi modeliai: taikoma "Samsung watch6 Classic

" Gaminio svoris: 3 gramai

Taikomi modeliai:

skirta Samsung Watch6 Classic43mm R950

skirta Samsung Watch6 Classic47mm R960

Sąrašas:

1 * rėmelio žiedas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Specialus dizainas: Mūsų laikrodžio rėmelio žiedas patenkina įvairius jūsų poreikius su besisukančiu mechanizmu, leidžiančiu perjungti skirtingus ratukus. Būkite tikri, tai netrukdys jokioms laikrodžio funkcijoms. Be to, tai suteikia lengvo naudojimo lauko gyvenimo būdui su daugiau stiliaus galimybių.

2.Neprilygstamas stiprumas: Šis laikrodžio rėmelio žiedas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra tvirtos ir patvarios, nelengvai deformuojamos ir pažeidžiamos. Jis taip pat yra atsparus vandeniui ir dilimui, užtikrinantis ilgalaikį veikimą.

3.Patobulintas funkcionalumas: Dėl tolygaus skaitmeninio mastelio ant rėmelio mūsų laikrodžio rėmelio žiedas leidžia tiksliai apskaičiuoti laiką ir lengvai nustatyti laikrodžio kryptį. Aiški skalė leidžia greitai perskaityti laiką ir užtikrina lengvą reguliavimą, kad būtų tobulai pritaikyta.

4. Lengvai montuojamas dizainas: be vargo transformuokite savo laikrodį naudodami mūsų laikrodžio rėmelį, Ring.No reikia papildomų įrankių, tiesiog išsirikiuokite ir lengvai paspauskite, kad gautumėte aptakią naują išvaizdą. Sutaupykite laiko ir pastangų naudodami paprastai.

5. Neprilygstamas patrauklumas: patobulinkite savo laikrodžio stilių naudodami mūsų išskirtinį rėmelio žiedą.Vertikalios juostelės dizainas sklandžiai integruojamas su laikrodžiu, sukuriant elegantiškesnį ir madingesnį vaizdą, tuo pačiu demonstruojant unikalų žavesį.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas