Žieminė kepurė su pompomis Žieminis dirbtinis kailis Šiltas megztas nėrimo kaukolės kepurė su kailiu Pompom Pūkuotas megztas ausis Dirbtinis kailis Nėrimo kaukolės kepurė

€13.00 €5.85

Camping & Hiking

sku: g3092

  • Origin: Mainland China
  • Material: COTTON
  • Pattern Type: striped

Būkite jaukūs ir stilingi šią žiemą su mūsų pliušine skrybėle moterims! Kailio rutulio apdaila ne tik suteikia glamūro, bet ir efektyviai apsaugo ausis nuo užšalimo. Dėl gerų šilumos izoliacijos savybių ši skrybėlė yra klasikinių ir universalių spalvų, tinkančių įvairioms galvos formoms. Būkite šilti nekompromituodami klasikinio stiliaus!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Warm Soft Ski Cap Fleece Ear Flaps

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis: Dydis tinka visiems 56-58cm / 22.05-22.83in galvos perimetras

Spalva: balta, smėlio spalvos pasirinkimas

Sąrašas:

1 x pliušinės skrybėlės moterys

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stilingas ir prigludęs: būkite jaukūs ir atrodykite mieli su mūsų pliušine skrybėle. Korėjietiško stiliaus elnių ragų dizainas su kailio pomponu ir išskirtine rago forma puikiai tinka mados pareiškimui vėsiomis dienomis.

2.Tobula apsauga: Sukurta žiemos sportui, ši pliušinė skrybėlė moterims turi storesnį ausų apsaugos dizainą, kad būtų šilta lauko metu.

3.Minkštas ir patogus: pagamintas iš aukštos kokybės pliušinio audinio, užtikrinantis puikią šilumos izoliaciją išskirtinei šilumai. Patirkite maksimalų komfortą ir jaukumą su minkšta ir patogia medžiaga, laikydami galvą ir ausis šiltą ir prigludusias šaltesniu oru.

4. Lengva suderinti: Mūsų pliušinė skrybėlė moterims yra dviejų pasirenkamų spalvų - baltos ir smėlio spalvos, puikiai tinka bet kokiam stiliui. Būkite šilti, demonstruodami savo unikalų mados jausmą ir asmenybę. Pakelkite savo žiemos išvaizdą ir sužavėkite visus savo universaliu garderobu.

5.Lankstumas ir universalumas: Dėl savo gebėjimo prisitaikyti prie skirtingų galvos dydžių ir formų, ši pliušinė skrybėlė moterims suteikia puikų komfortą ir universalumą.Jo elastingumas užtikrina prigludimą, kuris nėra per daug įtemptas ar laisvas, todėl tinka įvairioms galvos formoms.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas