1Set BLDC trifazis nuolatinės srovės bešepetėlis 6-60V12V48V variklis 400W daugiafunkcis vairuotojo skydelis + salės variklio valdiklis

€18.30 €12.62

Security & Protection

sku: g30636

  • Origin: Mainland China

1. Patarimai: Ši tvarkyklė yra nuolatinės srovės trifazė valdymo plokštė be šepetėlių, kuriai reikia, kad variklis turėtų salę, kad tinkamai veiktų.

2. Šis vairuotojas tinka tik nuolatinės srovės bešepetėliniams salės varikliams, kurių elektrinis kampas yra 120 laipsnių.

3. Naujai atnaujintas Bldc plačios įtampos 6-60V didelės galios 400W nuolatinės srovės trifazis bešepetis salės valdiklis,

4. Palaikykite PLC0-5V analoginį valdymą ir Pwm valdymo amplitudę 2.5-5V

5. Humanizuotas dizainas, sąsaja priima privalomus stulpus, o standartiniame šilumnešyje yra integruotas greičio potenciometras ant Board.It galima naudoti iškart po įjungimo, taupant laiką ir pastangas.

Produkto pavadinimas: 400W bešepetėlinis nuolatinės srovės variklis su hall

Darbinis įtampa: nuo 6 iki 60V

Didžiausia srovė: vardinė 16A, didžiausia vertė 20A

Maksimali galia: 400W

Apsauga nuo viršsrovių: taip

Nata:

Skirtingos partijos gali turėti skirtingą produkto išvaizdą, spalvą ir spausdintus simbolius, o tai neturės įtakos naudojimui

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: PCB + plastikas

Dydis: apie 63 x 45 x 31mm

Pakuote sudaro:

1 x Variklio valdiklio vairuotojo plokštė

1 x Viela

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Išsiuntimo laikas: Visą produktą galime išsiųsti per 3 ~ 8 darbo dieną, paprastai mes laikomės klientų užsakymų pakavimo ir siuntimo laiko, prieš išsiųsdami turime atidžiai patikrinti prekių kokybę, todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkyti.Apie stebėjimo numerio atnaujinimą: Jei jūsų stebėjimo numeris nėra logistikos informacija, nes tūkstančiai siuntinių, išsiųstų į užsienio šalis, logistikos įmonės neatnaujino logistikos informacijos, susisiekite su mumis pirmą kartą, prašome tiesiogiai nepradėti ginčo. Mes esame pirmas kartas, kai jūs galite išspręsti! Arba galite stebėti savo siuntinį šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas