Universalūs 2.5"/63mm išmetimo kataliziniai konverteriai Nerūdijančio plieno katalizinis konverteris su apsauginiu skydu Ford/Chevrolet Silverado

€65.67 €39.41

Engines & Engine Parts

sku: g30627

  • Origin: Mainland China

2.5" colių įėjimo / išėjimo katalizinis konverteris Universalus didelio srauto nerūdijantis plienas

Dėmesys:

Dėl padidėjusių išmetamųjų teršalų standartų šie gaminiai nėra sertifikuoti pardavimui Kalifornijoje, Niujorke, Meine / Kolorade.

Jei jūsų transporto priemonė registruota Kalifornijoje, Niujorke, Meine / Kolorade, šie elementai negali veikti jūsų transporto priemonėje. Prieš pirkdami patikrinkite savo registracijos būsenas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Katalizinis konverteris

Keitiklio tipas: Universal Fit

Standartinis: EURO2

Kėbulo medžiaga: nerūdijantis plienas

Pagrindo medžiaga: Keramika

Ląstelių skaičius: 400 ląstelių

Kūno forma: ovali

Įleidimo / išleidimo angos skersmuo: 2.5 "/ 6.35cm vidinis skersmuo

Bendras ilgis: 13 colių / 33 cm

Plotis: 6.5" / 16.51cm

Variklio limitas: 3.0L

O2 jutiklio prievadas: Ne

Komplekte yra:

1 x universalus katalizinis konverteris

Kai pateikiate užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir sumokėkite už užsakymą, įskaitant pristatymo išlaidas. Mes išsiųsime prekes kaip įmanoma greičiau. Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos siuntinio gavimo laikui. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo kanalus, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes negrąžinsime siuntimo mokesčių už atmestas siuntas. Į siuntimo kainą neįskaičiuoti jokie importo mokesčiai, o pirkėjai yra atsakingi už muitus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas