Saulėgrąžų staltiesė 13X72 Sezoninis pavasaris Vasaros gėlės Stalo bėgikas Patvarus stalo bėgikas Apsauginis stalo dekoravimas

€3.55 €2.48

Home Textile

sku: g2974

  • Origin: Mainland China
  • Pattern Type: Print
  • Material: Polyester / Cotton

Pasižymi ryškiomis spalvomis ir unikaliais raštais, puikiai tinka teminėms vakarėlių dekoracijoms, šventėms ir ypatingiems renginiams. Pagamintas iš aukštos kokybės susukto poliesterio, jis yra patvarus ir lengvai valomas. Geriau derinkite savo stalą su šiuo nuostabiu stalo bėgiku.

Specifikacijos:

Produkto dydis; 13 x72 colių / 33 * 183cm

Sunkumas; 105 g

Medžiaga: poliesteris

Pakuočių sąrašas:

Saulėgrąžų stalo bėgikas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Atnaujinkite savo dekorą: pasisemkite įkvėpimo iš mūsų profesionaliai suprojektuotų saulėgrąžų stalo bėgikų, suteikiančių jūsų pavasario dekoracijai kūrybiško prisilietimo. Mūsų unikalūs raštai ir ryškios spalvos atgaivins jūsų valgomojo stalą.

2. Patobulinkite savo stalo dekorą: pakelkite savo stalo dekorą naudodami šį gražų saulėgrąžų stalo bėgiką. Puikiai tinka namų dekoravimui, teminėms vakarėlių dekoracijoms, šventėms ir ypatingiems renginiams, šis bėgikas suteikia žavesio ir elegancijos bet kuriai erdvei.Puikiai tinka virtuvei, valgomajam ar kasdieniam naudojimui, suteikia jūsų namams gyvybingą ir linksmą išvaizdą.

3. Saugi medžiaga: Pagamintas iš susukto poliesterio, šis saulėgrąžų stalo bėgikas suteikia tvirtą jūsų stalviršio apsaugą nuo karštų keptuvių, išsiliejimo ir įbrėžimų. Jo tvirtos siūlės ir aukštos kokybės medžiagos taip pat tarnauja kaip elegantiškas jūsų valgomojo dekoras.

4. Patogus valymas: patogiai plaunant mašiną, saulėgrąžų stalo bėgiko valymas yra lengvas. Tiesiog padėkite jį plokščią, kad išdžiūtų, ir jis išliks nesugadintas: neišblukęs ir nesusitrauks.

5. Universalus visiems: suteikia puikią valgymo patirtį su šiuo saulėgrąžų stalo bėgiku, kuris geriau atitinka jūsų indus. Matuojant 13x72 colių, tai yra tinkamas dydis daugumai stalų.Dėl saulėto dizaino jis pakels jūsų stalo dekorą, sukurdamas šiltą ir kviečiančią atmosferą šeimos susibūrimams, vakarienėms ir kt.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas