10PCS Dirbtinis minkštas krevečių masalas Dirbtinis kirminų žvejybos masalas su kabliuku Švytintis tamsoje Minkštas masalas Mažos krevetės Netikras masalas

€1.30 €0.65

Sports & Entertainment

sku: g286375

  • Category: Carp Bait
  • Quantity: One Set
  • Model Number: M208
  • Type: SOFT BAIT
  • Origin: Mainland China
  • Position: Ocean Boat Fishing, Ocean Beach Fishing, LAKE, River, Reservoir Pond, stream, Ocean Rock Fishing

Produkto pavadinimas: 10vnt Minkštas krevečių masalas

Produkto dydis: 4.5cm / 1.8in

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: Silikagelis

Produkto savybės:

1.Tikroviškas dizainas: Šie minkšti masalai yra 10 pakuotėje ir yra skirti imituoti tikrų krevečių išvaizdą ir judesius. Dėl sudėtingų detalių, tokių kaip pakeltos akys ir tekstūruotas kūnas, jie yra labai tikroviški ir patrauklūs žuvims.

2.Universalus masalas: Šie minkšti masalai tinka įvairių rūšių žvejybai, įskaitant gėlavandenę ir sūraus vandens žvejybą. Jie yra ypač veiksmingi taikant į tokias rūšis kaip ešeriai, snukiai ir juodosios žuvys. Tikroviškas dizainas ir viliojančios spalvos daro juos nenugalimus plėšriosioms žuvims.

3. Patvarūs ir ilgaamžiai: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šie minkšti masalo masalai yra patvarūs ir gali atlaikyti daugkartinį naudojimą neplyšdami ir neprarasdami efektyvumo.Jie taip pat yra atsparūs UV spindulių pažeidimams ir gali išlaikyti ryškias spalvas net ir po ilgesnio saulės spindulių poveikio.

4. Lengva naudoti: Šie minkšti masalai yra sukurti taip, kad juos būtų lengva naudoti. Jie gali būti pritvirtinti kabliu arba naudojami su dėlionėmis, kad būtų padidintas universalumas. Jų minkštas ir lankstus korpusas leidžia atlikti tikroviškus plaukimo judesius, todėl su jais lengva dirbti ir užtikrinamas natūralus pateikimas vandenyje.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimi, mes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai skirta tik jums.

Siuntą sudaro:

10vnt minkštas krevečių masalas

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas