skirta Samsung A13 A14 A23 4G 5G A135 A136 A145 A146 A235 A236 Priekinis korpusas A rėmo LCD rėmelio plokštės ekrano rėmo remonto dalis

€4.97 €4.47

Mobile Phone Parts

sku: g2844

  • Brand Name: JIARUILA
  • Compatible Brand: Samsung
  • Model Number: For Samsung A13 4G, For Samsung A13 5G, For Samsung A14 4G, For Samsung A14 5G, For Samsung A23 4G, For Samsung A23 5G
  • Origin: Mainland China

Pranešimas:

1.

Mes specializuojamės mobiliųjų telefonų priedų pardavime. Mes palaikome didmeninę prekybą. Jei jus domina didmeniniai produktai, galite susisiekti su mumis. Mūsų produktai turi garantuotą kokybę, stabilų tiekimą ir prieinamas kainas. Jei jums to reikia, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime pagalbą su nuolaida.

2.

Visi mūsų produktai bus išbandyti ir patikrinti prieš išsiuntimą, kad būtų užtikrintas 100% normalus kiekvieno produkto veikimas. Jei gavote produktą ir radote pažeidimų, spalvos klaidų ar gedimų, nesijaudinkite ir nedelsdami susisiekite su mumis. Norėdami pateikti atsiliepimų, turite pateikti nuotraukų ar vaizdo įrašų. Patvirtinę, kad klaidų nėra, pateiksime jums patenkinamą sprendimą.

3.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis ir mes jums atsakysime per 24 valandas. Per šventes atsakysime per 48 valandas

Informacija apie produktą:

1).

kokybės kontrolė: kiekviena dalis prieš išsiuntimą išbandyta specialiais instrumentais ar pagrindinėmis plokštėmis.

2).

Pakavimas: Visos mobiliųjų telefonų atsarginės dalys supakuotos į antistatinius maišelius su putplasčio dėžute, kad būtų užtikrintas saugumas.

3).

Produktų asortimentas: Platus mobiliųjų telefonų atsarginių dalių asortimentas, geriausia kokybė Geriausia kaina.

4).

Produkto būklė: Sandėlyje, kad būtų užtikrintas promp pristatymas.

5).

Primygtinai reikalaukite:Mes pasidalinsime ir atnaujinsime su jumis naujausią informaciją apie mobiliųjų telefonų atsargines dalis

6).

"Pciture Show": fotografuokite "Moblie Phone", parodykite produkto autentiškumą

Po pardavimo:

1.

Jei atsiimant prekes kyla kokių nors problemų , nepradėkite ginčo , nedelsdami susisiekite su mumis. Mes padėsime jums išspręsti problemą .

2.

Kaip uausl, ( Getinshape.lt Standard Shipping ) pristatymo laikas yra 16-35 darbo dienos.Jei ateina su ypatinga aplinkybe ( Atostogos , politikos koregavimas , muitinė , atoki vietovė ir pan.) ) , jis bus atidėtas .

3.

Apsaugos laikas yra 60 dienų ( kelios šalys yra 90 dienų ) "Getinshape.lt" . Jei apsaugos laikas netrukus baigsis ir jūs negaunate prekių, susisiekite su manimi , yra trys būdai, kuriais galiu jums padėti: a.Prailginkite apsaugos laiką .b.Iš naujo atsiųskite prekes .c.grąžinkite pinigus.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas