Medžioklės laikymo tote 600D Oksfordo audinys vandeniui atsparus dilimui laikymo tote 33L sustiprintas tentinis krepšys didelio stiprumo sulankstomas

€40.33 €18.15

Camping & Hiking

sku: g2779

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: LACYIE

Aprašymas:

Laikykite savo stovyklavimo ir žvejybos reikmenis saugius ir sausus naudodami šį medžioklės saugojimo tote.Efektyviai užblokuokite lietų ir drėgmę, nesijaudindami dėl deformacijos ar plyšimo. Dvigubos rankenos dizainas leidžia lengvai nešiotis. Puikiai tinka visiems jūsų lauko laikymo poreikiams.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Camping storage bag

Talpa: 33L

Svoris: 0.61kg

Spalva: Chaki

Produkto dydis: apie 42 * 39 * 20 cm / 16.53 * 15.35 * 7.87in

Audinys: 600D vandeniui atsparus Oksfordo audinys + nailono audinio

imitacija Pakuočių sąrašas:

Kempingo krepšys x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ypač didelė talpa: Šis kempingo tote gali lengvai laikyti visus jūsų stovyklavimo reikmenis, tokius kaip drabužiai, palapinės, miegmaišiai ir kt. Jame yra ypač didelė vidinė erdvė, kuri daro jūsų kelionę patogesnę ir patogesnę.

2. Įspūdingas patvarumas: Sukurtas iš tvirtų medžiagų, šis kempingo tote užtikrina atsparumą dilimui ir apsaugo jūsų įrankius nuo lietaus ir drėgmės. Dėl aukščiausios kokybės neįmanoma lengvai sulaužyti ar subraižyti, todėl naudojimas yra ilgalaikis.

3. Sustiprintas stiprumas: Sustiprinti kraštai ir didelio tankio juostos užtikrina stiprią laikomąją galią, užkertant kelią deformacijai ar plyšimui. Galite pasikliauti mūsų kempingo tote stabilumu, kad galėtumėte saugiai nešiotis visus savo įrankius.

4.Dvigubos rankenos lengvam nešiojimui: specialiai sukurta dviguba mūsų kempingo tote rankena tolygiai paskirsto apkrovą jums ir jūsų grupei, todėl galima lengvai pakelti ir nešti.

5. Platus naudojimas: mėgaukitės begalinėmis galimybėmis su šiuo kempingo tote. Plačiai naudojamas automobilio bagažinės ar garažo organizavimui, stovyklavimui, iškyloms, lauko pramogoms, žygiams pėsčiomis, medžioklei, žvejybai ir kt. Niekada neleiskite, kad sunkūs kroviniai vėl apribotų jūsų nuotykius.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas