Jogos kamuolio pagrindo žiedo pagrindo pasipriešinimo juostos Jogos kamuolio juostos Fitneso kamuolio stovas namų sporto salėje Pagerina laikysenos pusiausvyros pratimą

€25.87 €18.11

Fitness & Body Building

sku: g2592

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Yoga Ball Fixed Ring

Aprašymas:

Jogos kamuolio bazė yra labai patogi ir praktiška, nesvarbu, ar ji yra sporto salėje, ar namuose. Jis turi stiprų atsparumą slėgiui ir yra saugus bei patikimas naudoti.

Krypties naudojimas:

Pripučiami:

1. Ištraukite oro kamštį traukikliu.

2. Įkiškite oro cilindrą į skylę, paspauskite ir kelis kartus pripūskite, kol fiksuotas žiedas išsipūs.

3. Pripūtę tiesiog užblokuokite pripūtimo angą oro kištuku.

Defliacija:

1. Užspauskite oro kamštį traukikliu, švelniai užsukite jį ir ištraukite šiek tiek jėgos.

2. Paspauskite fiksuotą žiedą, kad jis tolygiai ištuštėtų.

Specifikacijos:

Medžiaga: PVC

Spalva: mėlyna/pilka

Matmenys: Skersmuo apie 60cm / 23.62in

Svoris: apie 800g

Pakuočių sąrašas:

Jogos kamuolio fiksuotas žiedas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. [ Keli tikslai ] Puikiai tinka rankoms, laikysenai, kojų raumenims ir raumenų tonusui, jogos kamuolio pagrindas tinka pagrindinėms raumenų grupėms mankštinti ir gali padėti pagerinti viso kūno jėgą.

2. [ Saugus valdymas ] Galima naudoti užtikrintai ir gali būti pakartotinai naudojamas, mankštos kamuolio kėdės pagrindas užtikrina jūsų saugumą naudojant ir turi stiprią slėgio laikomąją galią.

3. [ Pakartotinis naudojimas ] Mankštos kamuolio pagrindas nėra kvapas, matinis dizainas, yra neslystantis, pagamintas iš profesionalios sutirštintos PVC medžiagos ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.

4. [ Patogus vartotojui ] Gali neleisti balanso kamuoliui riedėti ar slysti sėdint ar laikant, jogos kamuolio kėdės pagrindas gali užtikrinčiau atlikti įvairius pusiausvyros pratimus su jogos kamuoliu, specialiai sukurtas naudoti su mankštos kamuoliais.

5. [ Platus taikymas ] Mankštos kamuolio stovas pagerina pusiausvyrą reguliuodamas sėdėjimo ar gulėjimo padėtį, gali pagerinti pagrindinę jėgą, pusiausvyrą, koordinaciją ir lankstumą bei gali atlikti kūno rengybos efektą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas