Desktop Storage Box Skaidrus laikymo dėklas su 360 laipsnių pasukimu Kosmetikos organizatoriai Kelių skyrių dėklas kanceliarinėms prekėms

€16.78 €9.22

Home Storage & Organization

sku: g2590

  • Origin: Mainland China
  • Use: Bag

Dėl sluoksniuoto dizaino ir 360 besisukančio makiažo organizatoriaus funkcijos jis puikiai tinka kanceliarinėms prekėms, makiažui ir kt. laikyti. Jį taip pat lengva valyti, todėl jis puikiai papildo jūsų darbą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Darbalaukio besisukantis saugojimo laukas

Spalva: Vyšnių žiedai rožiniai, kreminiai balti

Medžiaga: PET

Produkto dydis:

Dvigubas sluoksnis: apie 9x9x12.2cm / 3.54x3.54x4.8 colių

Trys sluoksniai: apie 9x9x17,3cm/3,54x3,54x6,81 colių

Keturi sluoksniai: apie 9x9x22.4cm / 3.54x3.54x8.82 colių

Pakuočių sąrašas:

1vnt darbalaukio besisukančios atminties dėžutės

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas pritaikymas neįgaliesiems: Šioje darbalaukio saugyklos dėžutėje yra 360rotation funkcija, leidžianti pasiekti saugomus elementus iš bet kurio kampo. Galite lengvai tvarkyti ir rasti savo rašiklius, žirkles, spaustukus ir kitus verslo reikmenis naudodami šį patogų ir vietą taupantį saugojimo sprendimą.

2.Lengvai randami elementai: laikykite savo darbo vietą tvarkingą ir gerai sutvarkytą naudodami mūsų darbalaukio saugojimo dėžutę. Sutaupykite laiko turėdami viską vietoje ir daugiau niekada nepraraskite sąvaržėlės. Dėl skaidraus dizaino rasti daiktus yra lengviau nei bet kada anksčiau.

3. Keičiama saugykla: didelė talpa ir sluoksniuotas mūsų darbalaukio saugyklos dėžutės dizainas leidžia efektyviai suskirstyti elementus į kategorijas. Naudodami papildomą pasukamos mažos dėžutės funkciją, galite lengvai pasiekti savo daiktus, užtikrindami gerai organizuotą darbo aplinką.

4. Efektyvus saugojimo sprendimas: Ši darbalaukio laikymo dėžutė pagaminta iš lygios PET medžiagos, kurią lengva valyti ir kurią nelengva deformuoti. Jis turi sluoksniuotą dizainą, kuris gali saugiai ir tvarkingai laikyti jūsų papuošalus, aksesuarus ir kitus smulkius daiktus.

5.Efektyviai suskirstykite savo daiktus į kategorijas: šioje darbalaukio saugojimo dėžutėje yra keli skyriai, kuriuose saugomas duomenų kabelis, kosmetika, papuošalai, įrankiai, raštinės reikmenys ir kt. Jis yra aiškus ir skaidrus, todėl galite lengvai rasti tai, ko jums reikia.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas