Naujagimio medinės lovos rekvizitas Medinė senovinė lova Naujagimio foto lova Apsimesti žaidimo rekvizitais Naujagimio lovos rekvizitas Naujagimio fotostudijos rekvizitai

€64.60 €24.55

Furniture

sku: g25114

  • Origin: Mainland China

Šie unisex fotografijos rekvizitai puikiai tinka jūsų mažųjų pirmajai fotosesijai. Namų dekoravimo lentyną lengva įdiegti ir ji suteikia gražų prisilietimą prie jūsų namų studijos.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Newborn Photography Props Wooden Bed

Svoris: apie 1100g

Produkto dydis: apie 44x30x22cm / 17.32x11.81x8.66 colių

Medžiaga: medinė

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakuočių sąrašas:

1*Naujagimių fotografijos rekvizitai medinė lova

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Plačiai pritaikoma: naujagimio lovos rekvizitai fotografijai neapsiriboja tik tuo.Būkite kūrybingi ir naudokite jį kaip žavingą namų dekoravimo lentyną ar lovą lėlėms, kad galėtumėte naudoti kaip apsimestinio žaidimo nuotraukų rekvizitus tikroviškai aplinkai.

2. Lengvas "pasidaryk pats" surinkimas: Naudodami mūsų naujagimio lovos rekvizitus fotografijai, galite be vargo juos sutvarkyti ir surinkti per kelias minutes. Mėgaukitės "pasidaryk pats" linksmybėmis lengvai ir užfiksuokite gražias savo vaikų nuotraukas. Be to, nuimamas dizainas taupo vietą ir suteikia laisvę dėti rekvizitus.

3. Lengvas derinimas: sukurkite nuostabias nuotraukas naudodami šiuos minkštus ir jaukius rekvizitus, kuriuos galima derinti su nuotraukų krepšiu, pliušiniu, kilimėliu, pagalvėle, fotografijos pagalve ar mažu čiužiniu.

4.Transformuokite savo kūdikio fotosesiją: pakelkite savo fotografijos žaidimą su mūsų naujagimio lovos rekvizitais fotografijai, kurie palieka gražiausias nuotraukas. Šie rekvizitai padeda gauti tobulą pozą jūsų naujagimiui.

5.Geriausios dovanos vaikui: padarykite savo vaiko pirmąsias nuotraukas nepamirštamas su mūsų unisex naujagimio lovos rekvizitais fotografijai. Geriausia dovana jūsų vaikui arba kaip puiki dovana besilaukiantiems tėvams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas