skirta "Tesvor X500 X500 Pro M1 M2" atsarginių dalių komplektui "Neatsvor X500" roboto dulkių keitimo dalių ritininio šepetėlio filtrams

€18.80 €10.34

Home Appliances

sku: g24531

  • Function: Blow Dry
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: Cikuso
  • Voltage (V): 220V
  • Power (W): 50w

skirta "Tesvor X500 X500 Pro M1 M2" atsarginių dalių komplektui "Neatsvor X500" roboto dulkių keitimo dalių ritininio šepetėlio filtrams

Tinka "Tesvor X500", "X500 Pro", "M1", "M2" ir "Neatsvor X500" (prieš pirkdami patvirtinkite roboto modelį)

Mūsų priedų rinkinys pagerina ritininį šepetėlį. Ritininis šepetys gali sugerti dulkes ir nešvarumus nuo grindų ar kilimo, o tada stipriai siurbdamas įsiurbti jį į vakuuminį įrenginį, todėl valymo efektas tampa geresnis.

Kvėpuokite atsipalaidavę naudodami mūsų aukštos kokybės filtrą, kuris sumažina dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų kiekį ore, kad gyvenamoji aplinka būtų sveikesnė.

Nuvalykite kiekvieną kampą ir vietą naudodami mūsų novatorišką šoninį šepetį, kuris pasiekia kampus ir kraštus, kad galėtumėte kruopščiau valyti.

Mūsų išsamiame pakete yra viskas, ko reikia, kad jūsų robotas veiktų aukščiausios formos: 1 ritininis šepetys, 6 filtrai, 6 šoniniai šepetėliai, 1 valymo šepetys.

Spalva:Geltona

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 * valcavimo šepetys

6 * filtras

6 * šoninis šepetys

1 * valymo šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas