Karštas šaltas plaktukas Veido LED fotonų terapija Grožio prietaisas Odos pakėlimas Stangrinimas Šildymas nuo raukšlių Aušinimas Kompresinis masažuoklis

€44.12 €26.91

Skin Care Tool

sku: g2363

  • Number of Pieces: One Unit
  • Lithium battery parameters: 1800mah 3. 7v
  • Origin: Mainland China
  • Product numebr: MR054K
  • Model: LW-053
  • Brand Name: LZHZXY
  • Power supply: DC 5V
  • Power Source: None
  • Name: Home Introducer

Pastaba: Kai paketas atvyksta į jūsų šalies muitinę, turite sumokėti mokesčius ir pasiimti paketą. Mes nesame atsakingi už muitų ar importo mokesčių mokėjimą! Jei esate atokioje vietovėje, turite sumokėti papildomus 40 USD už atokias vietoves!

Pavadinimas: Home Introducer

Modelis: LW-053

Įėjimo įtampa: DC 5V

Įėjimo srovė: 1A

Ličio baterijos parametrai: 1800mah 3. 7v

Šaldymo temperatūra: 5 °C / 10 °C / 15 °C / 20 °C

Šildymo temperatūra: 40 °C / 45 °C / 50 °C / 55 °C

Prietaiso svoris: apie 221g

Modelis: LW-053A

Įėjimo įtampa: DC 5V

Įėjimo srovė: 2.5A

Šaldymo temperatūra: 5-20°C

Svoris: 182g

Pakuotės svoris: 456g

Pakuotės dydis: 15.3 * 22.3 * 6.8CM

Karštas šaltas plaktukas Veido LED fotonų terapija Grožio prietaisas Odos pakėlimas Stangrinimas Šildymas nuo raukšlių Aušinimas Kompresinis masažuoklis

Nata:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymo būdą", atkreipkite dėmesį, kad šis siuntimo mokestis taikomas tik kai kurioms šalims / regionams, todėl sumokėję susisiekite su mumis ir mes patvirtinsime su jumis.

2. Kai siuntinys atvyks į jūsų vietinę muitinę, sumokėkite mokestį ir pasiimkite siuntinį. Mums netaikomi jokie muitai ar importo mokesčiai. Jei muitinė nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos ar sunaikinamos, mes negrąžinsime pinigų.

3. Jei pasirinksite DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums suorganizuoti tarptautinį greitąjį pristatymą ir pristatymą tiesiai jūsų adresu (paslauga "nuo durų iki durų")! Jei prekės pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo sumokėti mokesčius tik atvykęs.

4. Prieš pasirašydami turite patikrinti paketą, kad įsitikintumėte, jog jis yra geros būklės, ir tada pasirašyti.Jei pakuotė pažeista, nufotografuokite, tada nedelsdami skųskitės laivybos kompanijai, prisiminkite skundo numerį ir susisiekite su manimi, mes tikrai jums padėsime.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku. Tuo tarpu mes nedelsdami atsakysime į jūsų pranešimą. Per pertrauką gali būti, kad negalėsime atsakyti į jūsų pranešimą, prašome suprasti. Mes jums atsakysime per 24 valandas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas