Kalėdinis vilnos veltinis "Pasidaryk pats" rinkinys Kalėdų senelis, eglutė, Kalėdų senelio diržo vakarėlio dekoravimas namų kiemo dekoravimui Dekoras G Q2N9

€5.42 €3.52

Arts,Crafts & Sewing

sku: g23607

  • Origin: Mainland China

Parduodamas kūdikis yra "pasidaryk pats" medžiagų rinkinys, o ne gatavas produktas

1."Pasidaryk pats" LINKSMYBĖS: Mūsų "pasidaryk pats" kalėdinės vilnos veltinio medžiagų rinkinys siūlo linksmą ir patrauklią amatų veiklą, kurią galite atlikti namuose. Tai puikiai tinka tiems, kurie mėgsta "pasidaryk pats" projektus ir nori išreikšti kūrybiškumą.

2. KOKYBIŠKA MEDŽIAGA: Medžiaga yra minkštas ir patvarus vilnos veltinis, kuris užtikrina galutinio produkto ilgaamžiškumą. Vilna taip pat yra natūraliai hipoalergiška ir ekologiška.

3.CUTE DESIGNS: Šie mūsų kalėdinės vilnos veltinio pakuočių dizainai įkvėps jus kurti unikalius ir akį traukiančius žaislus, kurie išsiskirs iš minios.

4.PERFECT KAIP DOVANA: Nesvarbu, ar savo reikmėms, ar kaip dovana, mūsų kalėdinės vilnos veltinio medžiagos maišelis yra geriausias pasirinkimas. Jis yra gražiai supakuotas ir lengvai surenkamas, todėl yra ideali dovana visiems, kurie mėgsta amatus.

5.UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: Kai žaislas bus baigtas, jis gali būti naudojamas kaip dovana, suteikianti žavesio jūsų kasdieniam gyvenimui. Galutinis produktas taip pat yra lengvas ir lengvai nešiojamas, puikiai tinka naudoti išeinant.

Produkto pavadinimas: Kalėdinis veltinio vilnos maišelis (nebaigtas)

Stilius: Kalėdų senelis, eglutė, Kalėdų senelio diržų modeliai

Medžiaga: vilna Vilna

Būtini įrankiai: kišimo adata, darbastalis

Įtrauktos medžiagos: vilnos juostelės, mobiliojo telefono eilutė, devynių žodžių adata

Dėmesys

Dėl rankų darbo kiekvienas gatavas produktas gali būti šiek tiek kitoks, tačiau neturi įtakos efekto naudojimui.

Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų spalva gali būti išjungta, supraskite.

Dėl rankinio matavimo bus tam tikra klaida, kuri yra normali.

Jei susiduriate su problemomis, praneškite mums iš pirmo karto, mes suteiksime jums geriausią aptarnavimą ir išspręsime problemą iš pirmo karto.Ačiū.

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų!jei norite nusipirkti daugiau nei mes išvardijome, susisiekite su mumis.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas