PE Matinis plastikinis pakavimo maišelis Daisy Skaidrus sutraukiamas raištis Laikymo krepšys Kišenės Rankšluosčiai Apatiniai drabužiai Kojinės Drabužiai Dovanų krepšys

€1.26 €0.76

Special Purpose Bags

sku: g22773

  • Main Material: Oxford
  • Place Of Origin: China (Mainland)
  • Model Number: Drawstring Pocket Bag
  • Gender: WOMEN
  • CN: Shanghai
  • Origin: Mainland China

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 16 * 20cm/18 * 25cm/20 * 30cm/30 * 35cm

Spalva: matinis, skaidrus

Produkto savybės:

1. Lengva klasifikuoti: Laikymo krepšiai gali būti klasifikuojami pagal įvairių rūšių daiktus, tokius kaip apatiniai drabužiai, kojinės, rankšluosčiai ir kt. Tai gali geriau atskirti skirtingus daiktų tipus, išvengti netvarkos ir palengvinti paiešką.

2. Patogus nešiotis: Daiktadėžė yra nuimamo dizaino, kurią galima derinti ir naudoti pagal poreikius, todėl ją lengva nešiotis. Tuo pačiu metu skirtingų dydžių laikymo krepšiai taip pat gali būti parenkami pagal skirtingus poreikius, kad atitiktų skirtingus laikymo poreikius.

3. Dulkių ir drėgmės prevencija: Daiktadėžė pagaminta iš specialių medžiagų, kurios gali efektyviai užkirsti kelią dulkėms ir drėgmei laikant daiktus. Tai gali išlaikyti daikto švarą ir sausumą bei prailginti jo tarnavimo laiką.

4. Daugiafunkcinis naudojimas: Be įprastų daiktų, tokių kaip apatiniai drabužiai, kojinės, nosinės ir kt., Laikymo, laikymo krepšys taip pat gali būti naudojamas mažiems daiktams, tokiems kaip knygos, raštinės reikmenys, kosmetika ir kt., laikyti, o tai yra labai praktiška. Tuo pačiu metu jis taip pat gali būti naudojamas drabužių, batų ir kt. Klasifikavimui ir saugojimui kelionės metu.

5. Ekologiškos medžiagos: Laikymo krepšys pagamintas iš ekologiškų medžiagų, kuriose nėra kenksmingų ingredientų ir kurios yra nekenksmingos žmonių sveikatai. Jis taip pat atitinka aplinkosauginį sąmoningumą ir gali apsaugoti mūsų aplinką.

būk atsargus:

1. Dėl rankinio matavimo leiskite 1–3 cm skirtumą. Ačiū už supratingumą!

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumų atkreipkite dėmesį, kad vaizdai gali neatspindėti tikrosios projekto spalvos.

Į paketą įeina:

1 * Ryšulio kišenė

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas