Žvejybos krepšys Neperšlampami žvejybos įrankiai Kuprinė Lietaus dangtis Atsparus dilimui Didelės talpos įrankių krepšys Higroskopinė žvejybos įranga

€91.89 €45.94

Sports & Entertainment

sku: g226635

  • Origin: Mainland China
  • With Rack or Not: No

Ši žvejybos reikmenų kuprinė naudoja maksimaliai padidintą erdvę ir didelę talpą, kad suteiktų efektyvų jūsų žvejybos įrankių laikymo sprendimą. Vandenį blokuojantis audinys užtikrina, kad jūsų daiktai išliks sausi, kol esate ant vandens. Puikiai tinka bet kuriam meškeriotojui, ieškančiam patikimo ir efektyvaus laikymo sprendimo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Žvejybos kuprinė

Medžiaga: plyšimui atsparus nailono audinys + plyšimui atsparus poliesteris

Produkto dydis: (apytiksliai) 35 * 23 * 46 cm / 13.78 * 9.06 * 18.11 colių

Svoris: apie 1200g

Pakuočių sąrašas:

Žvejybos kuprinė * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Puikus lauko skydas: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų žvejybos kuprinė suteikia puikų lauko skydą, kad jūsų vertinga įranga būtų apsaugota nuo elementų. Jo patvarus ir atsparus oro sąlygoms audinys gali atlaikyti sunkias lauko sąlygas, kad būtų užtikrinta patikima pavarų apsauga.

2. Atsparus vandeniui ir patvarus: užtikrinkite, kad jūsų žvejybos įrankiai išliktų saugūs bet kokioje aplinkoje, naudodami mūsų sustiprintą pagrindo kilimėlį ir vandeniui atsparų audinį. Krepšys gali atlaikyti įvairias vietoves, o neslystanti funkcija ir patvari medžiaga apsaugo jūsų įrangą.

3. Organizuota žvejyba: maksimaliai išnaudokite savo žvejybos kelionę su mūsų įrankių kuprine, kurioje yra keli skyriai ir kišenės įrankiams ir aksesuarams laikyti. Kiekvienas skyrius buvo kruopščiai suprojektuotas taip, kad maksimaliai išnaudotų erdvę, kad galėtumėte tvarkingai laikyti savo įrankius.

4.Kvėpuojantis ir patogus: Būkite vėsūs ir patogūs savo žvejybos kelionėje su mūsų drėgmę ir kvapą sulaikančia žvejybos kuprine. Naudojamos aukštos kokybės medžiagos užtikrina, kad prakaitas ir drėgmė būtų absorbuojami, užkertant kelią vandens kaupimuisi ir blogam kvapui.

5. Platus žvejybos įrankių saugojimas: lengvai transportuokite savo žvejybos įrankius. Šioje didelėje kuprinėje yra pakankamai vietos, todėl galite laikyti viską nuo meškerės iki masalo dėžutės ir kitų priedų, nereikalaujant kelių maišų. Sutvarkykite savo daiktus ir mėgaukitės be rūpesčių žvejybos nuotykiais su šia nepaprasta žvejybos kuprine.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas