Elektroninis muzikos instrumentas 98x70x16mm Reguliuojamas spalvotas ekranas Spalvotas ekranas C tipo USB duomenų kabelis Naujas

€91.26 €42.89

Tools

sku: g2199

  • Origin: Mainland China
  • Type: Other
  • Brand Name: NoEnName_Null

funkcija

*1. Keli funkcijų nustatymai: Įrengtas spalvoto ekrano ekranas, galintis rodyti bangos formą / laiko dažnį / garsumą, taip pat žingsnio indikatorius ir atitinkamas fortepijono aukščio ekranas. Įvairius funkcijų nustatymus galima realizuoti per skydelio mygtukus.

*2. Keli tembrai: Galite rinktis iš daugiau nei 70 tembrų, įskaitant daugiau nei 20 tradicinių kinų etninių instrumentų. Tai nepaprastai žaisminga ir puikiai tinkanti dovana draugams.

*3. Komplekte yra garsiakalbiai ir prijungiama antena: Galite ne tik prijungti garso įrenginius, pvz., ausines, bet ir leisti garsus per garsiakalbius, pateiktus kartu su pagrindiniu kompiuteriu. Išoriniai garsiakalbiai automatiškai išsijungs, kai bus prijungtas garso įrenginys. Įrengta antena yra prijungiama ir įtraukiama, todėl ją labai patogu laikyti.

*4. Kompaktiška išvaizda ir lengvas įkrovimas: Bendra išvaizda yra kompaktiška ir išskirtinė, todėl ją lengva laikyti ir žaisti. Naudojant c tipo sąsają, galite žaisti bet kada ir bet kur, prijungę maitinimo bloką. Tai labai patogu naudoti ir labai ekonomiška.

Specifikacijos:

Dydis: 98 * 70 * 16mm / 3.86 * 2.76 * 0.63 colių

Grynasis svoris: 107g / 0.24lbs

Pakuotės svoris: 300g / 0.66lbs

pakuočių sąrašas:

1* Šeimininkas

1 * c tipo USB duomenų kabelis

2 * Antena

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas