Servetėlių laikiklis Nerūdijančio plieno stalviršio servetėlių laikiklis Popierinis rankšluosčių stovas Metalinis vertikalus servetėlių laikiklis virtuvės restorano vakarėliui D

€9.80 €7.74

Home Improvement

sku: g21794

  • Origin: Mainland China
  • Material: Stainless Steel

Servetėlių laikiklis: servetėlių laikiklis su klasikine sidabrine apdaila ir iškirptu dizainu. Servetėlę laikykite tvarkingai ir pasiekiamoje vietoje.

Tvirtas ir patvarus: Vertikalus servetėlių laikiklis, pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas, atsparus dilimui, stabilios formos, stiprus įtempimas, anti-senėjimas.

Dekoratyvūs ir praktiški: Metaliniai servetėlių laikikliai suteiks žavesio jūsų stalams ir virtuvėms. Puikiai tinka audiniams ir servetėlėms laikyti. Vietos taupymas ir dekoratyvumas.

Universalus: Naudokite iškyloje, lauke vakarėliams, virtuvei ir pertraukų kambariams. Puikus universalus servetėlių laikiklis. Servetėlės nepridedamos.

Funkcijos:

Servetėlių laikiklio stovas suteikia dekoratyvinę vietą servetėlėms ar audiniams, servetėles laikykite tvarkingas ir arti po ranka.

Su atviru pagrindu sudėkite krūvą traškių baltų ar raštuotų servetėlių, kad pridėtumėte dekoratyvinį prisilietimą.

Skirta standartinėms vakarienės servetėlėms.puikiai tinka judriems restoranams ir lauko valgomojo zonoms.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Matmenys: 12.1 x 8.5 x 3.2 cm / 4.7 colio x 3.3 colio x 1.2 colio

Spalva: Sidabras

Komplektą sudaro:

1* Servetėlių laikiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas