3,6 colio siuvinėjimo žirklės Nerūdijančio plieno amatų žirklės Mažos siuvimo žirklės "Pasidaryk pats" siuvėjo žirklės rankdarbiams

€3.08

Arts,Crafts & Sewing

sku: g20619

  • Origin: Mainland China

3,6 colio siuvinėjimo žirklės Nerūdijančio plieno amatų žirklės Mažos siuvimo žirklės "Pasidaryk pats" siuvėjo žirklės rankdarbiams

Nata:

Nerūdijantis plienas: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, patvarus ir atsparus rūdijimui.rankena pagaminta iš abs plastiko, kurį nėra lengva sulaužyti ar deformuoti.

Nešiojamas ir patogus: Mažas siuvimo žirkles lengva nešiotis ir laikyti, išeidami galite įsidėti į kišenę ar krepšį.

Pardavėjas rekomenduojama: Jei turite klausimų apie produktą, nedvejodami susisiekite su mumis.mes suteiksime jums patenkinamą aptarnavimą po pardavimo.

Funkcijos:

Patvari medžiaga: siuvinėjimo žirklės yra pagamintos iš nerūdijančio plieno, kuris yra aštrus ir nelengvai sulaužomas, mažas dydis ir lengvai nešiojamas, lengvas naudoti svoris. Nelengva nuvalyti ar deformuoti, gali būti naudojama ilgą laiką.

Vintažinis dizainas:Sukurtas retro stiliaus su skirtingomis spalvų schemomis, mažos žirklės atrodo išskirtinai, o rankena tinka daugumai pirštų, neribojant jūsų naudojimo.

Mažas dydis: Dydis yra apie 3.6 colio ilgio, 1.8 colio pločio. "Mini" tūrį lengva nešiotis ir laikyti, todėl sutaupoma vietos saugykloje.

Įvairios programos: Tinka siuvinėjimui, mezgimui, siuvimui ir kitiems "pasidaryk pats" amatams, galite pjaustyti džinsinį audinį, satiną, šilką, audinį. Arba naudokite "pasidaryk pats" rankdarbių klasėje, pjaustydami popierių ar visų rūšių neaustinius audinius.

PRIEŽASTYS PIRKTI:Žirklės ir siuvimo siuvėja: būtina turėti kiekvienam vyrui ar moteriai, turinčiam viską savo amatuose.Šios žirklės puikiai tinka pjaustyti, pjaustyti ir pjaustyti visų rūšių audinius, siūti drabužius, nagų dildes, "pasidaryk pats" projektus, plaukų aksesuarus, nagų dildes, namų tekstilę, amatus, rankdarbius ir dar daugiau.

Paprasta įdiegti: tereikia įkišti mažas siuvimo žirkles į skylę varžto viduryje, o tada priveržti nagu.

Idealiai tinka namams: šios mažos siuvimo žirklės gali būti naudojamos įvairiems amatų projektams pjaustyti, pavyzdžiui, laidų smulkinimui, "pasidaryk pats" amatams, etc.it taip pat yra gera dovana jūsų šeimai ir draugams.

SUSIJUSI INFORMACIJA:Gaukite žirkles, siuvimo siuvėją, žirklinį siuvimo siuvinėjimą, kad sutaupytumėte daugiau.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas