Anti-Fog Spray For Glasses Antifogging Lens Cleaner Defogger 10ml Defogger For Swim Goggles Nardymo akiniai Snorkeling akiniai

€10.74 €4.08

Other Sports & Entertainment

sku: g19865

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Anti-Fog Spray for Glasses

Anti-Fog Spray for Goggles - apsaugo nuo rūko ant fotoaparato objektyvų ir kitų paviršių. Lengvai pašalina riebalus ir nešvarumus. Tiesiog purškite ir nuvalykite. Pakankamas pajėgumas daugkartiniam naudojimui.

Pavadinimas: anti-fogging agent for swimming goggles

Funkcija: nuo rūko apsaugantys lęšiai

Talpa: 10ML

Medžiaga: silicio oksidas, paviršinio aktyvumo medžiaga

Skaidrus skystis

Pakuočių sąrašas: 1* Akinių purškiklis nuo rūko

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aiškus regėjimas: mūsų akiniams skirtas purškiklis nuo rūko suteikia aiškų matymą vandenyje. Jis yra ilgalaikis ir saugus naudoti, efektyviai apsaugo nuo rūkymo valandų valandas.

2.Atsisveikinkite su miglotais lęšiais: Mūsų purškiklis nuo rūko yra puikus sprendimas fotoaparato objektyvams, akiniams, plaukimo akiniams ir nardymo akiniams. Tai pašalina rūką ir leidžia aiškiai matyti. Jis taip pat yra švelnus ir saugus jūsų lęšiams, todėl jums nereikės jaudintis dėl įbrėžimų ar pažeidimų.

3.Mėgaukitės aiškiu ir blizgiu regėjimu: Šis akiniams skirtas purškiklis nuo rūko gali dvigubai efektyviai išvalyti ir apsaugoti jūsų lęšius. Jis pašalina riebalus ir nešvarumus, apsaugo nuo rūko ir suteikia skaidrius bei blizgius lęšius. Galite mėgautis plaukimu, slidinėjimu ar nardymu be pirštų atspaudų ar dėmių ant akinių.

4.Clear for You: Užpurkškite šį anti-rūko tirpalą ant akinių ir nuvalykite lengvą sluoksnį švaria šluoste, nereikia skalauti ar laukti ir mėgaukitės vaizdu be rūko per kelias sekundes.

5.10ml purškiklis be rūko: laikykite lęšius skaidrius ir be rūko naudodami šį akiniams skirtą purškiklį nuo rūko. Jį lengva pritaikyti ir jis veikia ant bet kokių akinių, nesvarbu, ar plaukiate, slidinėjate ar nardote. Turėdami pakankamai 10 ml talpos, galite jį naudoti ilgą laiką ir daug kartų. Neleiskite, kad migloti lęšiai sugadintų jūsų smagią veiklą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas