Rankinis vandens arkadinis žaidimas Miniatiūrinis arkadinis rinkinys Mažos arkadinės mašinos žaidimai Smulkiosios motorikos žaislai Mokomieji žaislai Retro pramogos vanduo

€1.03 €0.51

Toys & Hobbies

sku: g196755

  • Recommend Age: 12+y
  • Origin: Mainland China

Ieškote smagaus ir saugaus būdo, kaip linksminti savo vaikus? Peržiūrėkite mūsų vandens arkadinius žaidimus vaikams! Priimkite po 90-ųjų kartos atmintį ir mėgaukitės žaidimu tiesiog paspausdami mygtuką. Mūsų žaidimai yra pagaminti iš saugių ir ekologiškų medžiagų, todėl jie yra puiki dovanų galimybė bet kokiai progai. Žaiskite bet kada ir bet kur naudodami mūsų nešiojamą dizainą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Rankinis vandens arkadinis žaidimas

Produkto dydis:

Mažų žuvų modelis: apie 11x1.2x10cm / 4.33x0.47x3.94 colių

Kvadratinis modelis: apie 7.5x4x8.5cm / 2.95x1.57x3.35 colių

Gaminio svoris: 46 g mažų žuvų rūšių, 64 g kvadratinio tipo

Produkto savybės: Kvadratinis modelis yra be vandens, todėl jį reikia užpildyti vandeniu.

Pakuočių sąrašas:

1* Vandens žaidimo arkadinis žaislas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Geriausia dovana vaikams: Kaip nuostabios dovanos vyresniems nei 3 metų berniukams ir mergaitėms. Puikiai tinka dovanoti gimtadieniuose, festivaliuose ir vakarėliuose. Šis žaislas lengvai pritrauks vaikų dėmesį ir suteiks jiems valandų valandas linksmybių.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Pagamintas iš tvirtos ir patvarios medžiagos, jis turi sklandžią išvaizdą be sijų ir yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra saugios ir ekologiškos. Be to, ryškios spalvos žavi vaikus valandų valandas smegenų stiprinimo linksmybėms.

3.Linksmas žaidimas: užpildykite vandens mašiną ir paspauskite mygtuką, kad maži apskritimai vandenyje išskristų aukštyn, tada pabandykite sugauti stulpus sudėtingam ir smagiam žaidimui, kurį lengva žaisti.

4.Easy-to-Carry Delight: pasiimkite šį vandens žaidimo arkadinį žaislą su savimi, kad ir kur eitumėte. Dėl kompaktiško ir nešiojamo dizaino galite mėgautis daugiau valandų linksmybių bet kada ir bet kur, todėl puikiai tinka tiems, kurie dažnai keliauja.

5. Puiki dovana vaikams: Tai puikios dovanos vyresniems nei trejų metų vaikams. Idealiai tinka gimtadieniams, festivaliams ir šventėms kaip dovanos. Šis žaislas vaikams bus labai įtraukiantis ir linksmas daugelį valandų.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas