Rankinis mikroskopas vaikams 80-160X LED vaikų mokomųjų mikroskopų rinkiniai

€15.56 €7.78

Toys & Hobbies

sku: g195660

  • Model Number: Pocket Microscope
  • Recommend Age: 3-6y
  • Origin: Mainland China
  • Theme: Fantasy & Sci-Fi
  • Certification: China certified (3C)

Ženkleliai:

1. Edukacinis priartinimas: su galimybe perjungti 80–160 kartų priartinimą, mūsų kišeninis mikroskopas puikiai tinka smalsiems vaikams ir studentams tyrinėti sudėtingas skirtingų objektų detales. Puikiai tinka švietimo tikslams!

2. Vaikams pritaikytas dizainas: leiskite savo vaikui tyrinėti pasaulį su šiuo kišeniniu mikroskopu. Jo rankena sukurta taip, kad patogiai tilptų mažose rankose, todėl ją lengva laikyti. Lengvas, kompaktiškas ir nešiojamas- puikiai tinka tiesiog įsidėti į kišenę ir leistis į nuotykius.

3. Nešiojamas pasaulio tyrinėjimas: išlaisvinkite savo vidinį mokslininką naudodami šį kišeninį mikroskopą, kuris skatina mokslinius tyrinėjimus ir atradimus. Jis puikiai tinka nuotykiams lauke ir eksperimentams su ląstelėmis, todėl leidžia tyrinėti mikroskopinio pasaulio paslaptis ir smagiai praleisti laiką, todėl tai idealus žaislas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

4. Smagus ugdymas: Su šiuo patikimu, bekvapiu ir saugiu kišeniniu mikroskopu vaikams vaikai gali tyrinėti mikroskopinį pasaulį ir patenkinti savo smalsumą. Pagaminta iš patvarios ABS medžiagos, kurią nėra lengva sulaužyti, ji puikiai tinka vaikams žaisti ir atrasti naujų dalykų bet kada ir bet kur.

5. Tikroviška spalva: Teigiamo šviesos šaltinio naudojimas tikram grįžtamajam ryšiui. Šis kišeninis mikroskopas komplektuojamas su LED šviesa, kuri užtikrina minkštą ir švelnų apšvietimą, kuris nekenkia akims ir išsaugo natūralią objektų spalvą. Šį mikroskopą galite naudoti įvairiomis šviesos sąlygomis, tiek patalpose, tiek lauke, kad galėtumėte stebėti savo mėginių detales.

Aprašymas:

Skatinkite savo vaiko meilę mokslui su mūsų rankiniu mikroskopu. Jis atitinka vaiko rankos formą ir yra su keliais perjungimo padidinimais nuo 60x iki 180x.Švelni šviesa nepakenks jų akims, todėl puikiai tiks vaikams žaisti ir tyrinėti juos supantį pasaulį.

Specifikacijos.

Medžiaga: ABS

Pakuočių sąrašas:

Rankinis mikroskopas vaikams*1

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas