Oranžinės mielos katės priešpiečių dėžutė Daugkartinio naudojimo izoliuotas pietų krepšys Terminis aušintuvas Tote berniukams Mergaitės Mokykla Vyrai Moterys Piknikas Kelionės Žygiai pėsčiomis

€10.96 €5.26

Special Purpose Bags

sku: g19068

  • CN: Fujian
  • Material: Polyester
  • Origin: Mainland China

Izoliacinė medžiaga: Šis daugkartinio naudojimo pietų krepšys pagamintas iš Oksfordo audinio, sutirštinto vidurinio tarpsluoksnio ir peva.Daro jį patvarų ir padeda išlaikyti maistą šviežią, išlaikant maistą šiltą ar šaltą maždaug 4 valandas ar ilgiau, kai maistas gabenamas tarp įvykių.

Kompaktiškas ir nešiojamas: 8"L x 4"W x 10"H.Šis pietų krepšys atrodo mažas, bet didelės talpos, pakankamas, kad tilptų nuo 1 iki 2 žmonių pietūs.Rankeną su sagtimi lengva nešiotis, galite pakabinti ant kuprinės, kad būtų patogiau išeiti.

Papildomos kišenės: priekinė užtrauktuku užsegama kišenė raktams ar telefonui, vidinė užtrauktuku užsegama kišenė valgomojo įrankiams, šoninė kišenė gėrimams, vandens butelis ar kiti smulkūs daiktai.Tvirtą dvigubą užtrauktuką lengva atidaryti ar uždaryti.

Daugiafunkcinis pietų krepšys: Unisex pietų krepšys tinka ne tik darbui, bet ir lauko veiklai, pavyzdžiui, žvejybai, žygiams, iškyloms ir kt.Arba supakuokite sveikus užkandžius savo šeimai arba mėgaukitės maloniu sekmadienio pikniku.Šis pietų krepšys gali būti naudojamas kaip pietų krepšys, iškylų krepšys, "Sundries" krepšys, izoliacinis krepšys, rankinė, madingas kosmetikos krepšys, piniginė ir kt.

Pasitenkinimo garantija: Mes visada esame įsipareigoję jus patenkinti, jei nesate visiškai patenkinti mūsų produktais, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išspręsti problemą per 24 valandas.

#productDescription h3 {

marža: 0.75em 0px 0.375em -1px;

}

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas