4Pack Dryer Vent Lint Maišai Pūkų gaudyklės Pūkelių dulkių maišas Lauko džiovyklės Ventiliacijos angos, fiksuojančios pūkelius ir dulkes Baltos

€13.36 €9.08

Home Appliances

sku: g188982

  • Power (W): 10w
  • Voltage (V): 6V
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: FGHGF

Dydis: Šis ventiliacijos maišas sukurtas taip, kad tilptų 4 colių skersmens džiovintuvo ventiliacijos vamzdis, 4 colių skersmens ventiliacijos alkūnė ir 4 colių džiovintuvo ventiliacijos gaubtas.

Dizainas atnaujintas: Pagaminta iš geros kokybės poliesterio. Maišų anga yra siuvama kilpinėmis juostelėmis, kurios padės greitai uždėti šiuos ventiliacijos maišus ant ventiliacijos lietaus dangčio arba nuo jo.

Patogus naudoti: Jei naudojate mūsų ventiliacijos dangčio maišus, nereikės jokių kitų daiktų, tokių kaip virvelė, spaustukas, magnetai, viela ar varžtas. Kabliukas ir kilpos tvirtinimo detalės atliktų šį darbą.

Naudojimas: Pašalinkite paukščių lizdų ar džiovintuvo pūkelių dulkių problemą. Pūkų maišeliai gali ne tik sugauti pūkelius, bet ir leisti tinkamai vėdinti.

Atkreipkite dėmesį: yra nedidelis spalvų skirtumas ar neatitikimas natūra, prašome neprieštarauti, ačiū!

spalva: Balta

Medžiaga: poliesteris

Pakuote sudaro:

4 x Džiovintuvo

ventiliacijos pūkeliai Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, susisiekite su mumis, mes pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas