Visiškai naujas motociklų variklių alyvos oro filtro elementas, tinkamas Honda AX-1 250 NX250

€18.64 €12.48

Motorcycle Parts

sku: g18350

  • Model Name: XF130226
  • Brand Name: TCMT
  • Item Weight: 0kg
  • Item Length: 0inch
  • Origin: Mainland China
  • Material Type: 0
  • Item Width: 0inch
  • Item Type: Air Filters & Systems
  • Item Height: 0inch

Visiškai naujas motociklų variklių alyvos oro filtro elementas, tinkantis Honda AX-1 250 NX250

Įsitikinkite, kad jūsų motociklas yra suderinamas.

Savybė

Antrinė rinka 100% Visiškai nauja

Aukšta kokybė ir labai patvarus

Nereikia

jokių pakeitimų Atitinka arba viršija OĮG kokybę

Jūsų dviračiui oro reikia tiek pat, kiek jam reikia degalų; Oro filtrai saugo variklio vidų nuo dulkių ir vabzdžių. Reguliariai keičiant oro filtrą, oras gali laisvai tekėti, išlaikant tinkamą oro ir degalų santykį. Nešvarus oro filtras lemia prastą degimą, dėl kurio prarandama galia ir apskritai blogai veikia jūsų dviratis. Oro filtrai yra nebrangūs ir greitai keičiami, todėl šią įprastą priežiūrą galite atlikti patys.

Pakuotė pridedama

1 x oro filtras

Tinkamumas

UŽ Honda AX-1 250 1988-1994

SKIRTA "Honda NX250

" PASTABA:Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Apie pristatymą Paprastai prekė bus išsiųsta per 2 darbo dienas po mokėjimo įforminimo. Mes teikiame nemokamas siuntimo paslaugas naudodami "China Post Air Mail" (CPAM). Kiekvienas siuntinys siunčiamas registruotu paštukadangi jis yra saugesnis. Mokėjimo būdai Mes priimame "Alipay" čia. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos saugiai. Garantija Jam suteikiama vienerių metų garantija. Prašome susisiekti su mumis dėl remonto ar grąžinimo, jei yra kokių nors defektų. Grąžinimas Jei prekė yra sugedusi, prašome informuoti mus per 30 dienų nuo jos gavimo, mes pasirūpinsime pakartotiniu siuntimu ar pinigų grąžinimu.Pirkėjai turi sumokėti už grąžinimo išlaidas ir mes sumokėsime už rese Atsiliepimai Jei nesame patenkinti produktu ar paslauga, susisiekite su mumis ir neteikite mums neigiamų ar neigiamų atsiliepimų, turime pateikti jums patenkinamą sprendimą. Į žinutes visada atsakome per 2 darbo dienas (ne darbo metu savaitgalį). Jei negaunate atsakymo iš mūsų, patikrinkite savo šlamšto ar šlamšto pašto dėžutę.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas