Sulankstomas stalinis mobiliojo telefono laikiklis, skirtas "IPhone" planšetiniam kompiuteriui Stalinis kompiuteris Universalus telefono laikiklis Stovas Įrašymui Televizoriaus žiūrėjimas

€10.14 €5.07

Phone Holders & Stands

sku: g182653

  • Model Number: Mobile phone desktop stand
  • Origin: Mainland China
  • Features: Lazy Bracket
  • Charger: No
  • Has Speaker: No
  • Type: Desk Holder
  • Compatible Brand: Universal
  • Brand Name: viugreum

Ženkleliai:

1. Platus suderinamumas: Šiame sulankstomame telefono laikiklyje, skirtame stalui, gali tilpti 4–12.9 colių planšetiniai kompiuteriai arba 4–7.5 colio mobilieji telefonai, todėl jis yra praktiškas ir naudingas priedas jūsų darbui ar pramogoms.

2. Reguliuojamas kampas: Šis sulankstomas mobiliojo telefono darbalaukio stovas leidžia reguliuoti įrenginio kampą, kad jis atitiktų skirtingus jūsų poreikius ir mėgautųsi patogiu vaizdu.

3. Laikysenos gerinimas: Šis stalinio telefono laikiklio stovas gali išlaikyti tinkamą laikyseną, kai naudojate telefoną ant stalo. Jis turi reguliuojamą aukštį, kurį lengva reguliuoti pagal jūsų kūną ir stalą.

4. Tvirtas ir patvarus: Šis sulankstomas mobiliojo telefono stovas pagamintas iš didelio stiprumo ABS medžiagų, kurios yra patikimos ir atsparios dilimui. Jis gali saugiai laikyti jūsų telefoną ir neleisti jam nukristi ar paslysti. Jį galite naudoti ilgą laiką, nesijaudindami dėl lūžimo ar įtrūkimų.

5.Sulankstomas ir stabilus: Šis sulankstomas telefono laikiklis stalui gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono stovo laikiklis namuose ar biure, leidžiantis žiūrėti vaizdo įrašus, atlikti vaizdo skambučius ar naršyti internete laisvų rankų įranga. Ji turi stabilią struktūrą ir nėra lengva apversti.

6. Šis sulankstomas mobiliojo telefono darbalaukio stovas yra universalus ir patogus priedas jūsų įrenginiams. Jame gali būti 4-12.9inch planšetiniai kompiuteriaiir 4-7.5inch telefonai, atitinkantys skirtingus jūsų poreikius. Jį lengva reguliuoti pagal savo kūną ir stalą, todėl galėsite mėgautis patogiu žiūrėjimo kampu. Jis pagamintas iš didelio stiprumo ABS medžiagų, kurios yra patvarios ir tvirtos. Jis plačiai naudojamas žiūrėti vaizdo įrašus, skaityti, žaisti žaidimus ir dar daugiau. Įsigykite šį sulankstomą mobiliojo telefono darbalaukio stovą ir pagerinkite savo patirtį.

Specifikacijos:

Tipas: Darbalaukio stovas

Atitinkama scena: darbastalis, lova, biuras

Medžiaga: ABS

Stilius: universalus

Pakuočių sąrašas:

1vnt.* Sulankstomas telefono laikiklis stalui

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas