Saulės žibintai Lauko vandeniui atsparus didelis liumeninis saulės sodo lempa Saulės LED žibintai šaligatvio kiemo kiemo kraštovaizdžiui

€31.71 €25.05

Outdoor Lighting

sku: g18217

  • Is Bulbs Included: Yes
  • Certification: NONE
  • Origin: Mainland China

[SAULĖS LAUKO ŽIBINTAI] Saulės žibintus maitina saulė. Jie automatiškai įkraunami per dieną, per 6-8 valandas. Tada jie automatiškai įsijungia naktį, užtikrindami bent 8H apšvietimą. Tinkamas pasirinkimas sodo dekoravimui arba kaip puiki dovana šeimai ir draugams.

[TOBULAS PASIRODYMAS] Skirtingai nuo kitų panašių gaminių, mūsų saulės kiemo žibintai yra aprūpinti didelio atsparumo ABS medžiaga, 2V 30ma saulės kolektoriumi ir 1.2V / 1PC 1000mAh AAA Ni-MH įkraunama baterija. Kiekvienas žibintas yra saugus ir patikimas su aukštos kokybės, ilgaamžiškumu ir stabiliu darbu.wer lova, terasa, takas, važiuojamoji dalis ar bet kur kitur, jie tikrai apšvies jūsų erdvę.

[ELEGANTIŠKA LAUKO APDAILA]Dėl patrauklaus ir modernaus dizaino šie ryškūs saulės sodo žibintai sukuria elegantišką lauko apšvietimo patirtį, puikiai tinkančią jūsų sodui, kiemui, gėlynui, terasai, takui, važiuojamajai daliai ar bet kur kitur.

[IP65 ATSPARUS VANDENIUI] Turėdami IP65 atsparumo vandeniui įvertinimą, saulės kiemo žibintai yra atsparūs rūdims ir korozijai bei yra gerai apsaugoti nuo lietaus, sniego, šalčio ar šlapdribos. Produktas yra suprojektuotas nutraukti drėgmę ir vandens garus, todėl žibintai visiškai atsparūs lietaus vandens ir sniego įsiskverbimui.

Nereikia jokių papildomų įrankių, laidų ar maitinimo šaltinio. Diegimo veiksmai supakuoti į dėžutę. TIK 3 MINUTES, diegimą galima užbaigti.Saulės sodo žibintai įsijungia beveik ir automatiškai išsijungia auštant.galima įdiegti vos per porą žingsnių ir būti pasirengusiems greitai įsižiebti naktį. [NAUDOJIMO PATARIMAI] Prieš įkišdami ryškų saulės lempos stulpą į žemę, naudokite kastuvą, kad atlaisvintumėte dirvą, kad nepažeistumėte šviesos stulpo ir įžeminimo kištuko.

Šviesi spalva: balta šviesa / šilta šviesa

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

4 x saulės žibintai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas