guminė indukcinė viryklė Trinkelės guminis karštas padas Kaitlentės kilimėlio izoliacija Karšto padėklo viryklės apsauginis kilimėlis elektriniams viryklės įrankiams

€20.61 €11.96

Kitchen,Dining & Bar

sku: g1764

  • Brand Name: LEENKEA
  • Feature: Stocked, Eco-Friendly
  • Type: Cookware Parts
  • Origin: Mainland China

Funkcijos:

1、 Šis elektrinės viryklės dangtelis apsaugo jūsų indukcinę kaitlentę nuo nešvaros ir subraižymo bei palaiko ją švarią, prailgindamas jūsų indukcinės kaitlentės tarnavimo laiką.

2、 Indukcinis kaitlentės padas pagamintas iš saugios plaunamos gumos, neslidus ir daugkartinio naudojimo. Apsauginį įklotą labai lengva valyti vandeniu. Jei yra daug aliejaus dėmių, galite jas nuvalyti servetėle ir šiek tiek švaresne!

3、 Keli dydžiai: Šis viryklės apsauginis padas atitinka daugumos indukcinių kaitlentių dydį. Čia yra trys dydžio variantai, kuriuos galima supjaustyti, kad atitiktų skirtingus dydžius ir formas.

4、Universalus kilimėlis: Šis elektrinis viryklės dangtis taip pat gali būti naudojamas kaip stalviršio kilimėlis, stalo kilimėlis, konditerijos kilimėlis, padėjimo kilimėlis, karščiui atsparus kilimėlis, amatų kilimėlis, naminių gyvūnėlių maitinimo kilimėlis ir kt.

5、Platus pritaikymas: Šis elektrinis viryklės kilimėlis puikiai tinka namams, virtuvei, biurui, klasei, laukui, kūdikiui, augintiniui ir kitoms progoms.

Specifikacijos:

* Medžiaga: plaunama guma

* Dydis: 52 * 78cm, 54 * 90cm, 40 * 60cm

Pakuote sudaro:

Indukcinės viryklės apsauginis padas * 1

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

3. Dėl skirtingų gamybos partijų gali būti nedidelis nukrypimas, prašau man atleisti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas