Mieli lipnūs lapeliai Lipnus Mielas gyvūnas Lipnūs lapeliai Biurai Produktai Studentai Kanceliarinės prekės šaldytuvams Darbaknygė

€6.64 €3.32

Notebooks & Writing Pads

sku: g172691

  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Signature label

Perkelkite savo užrašus į kitą lygį naudodami mūsų gyvūnų modeliavimo animacinių filmų užrašų puslapius. Šie savaime prilipę atmintinės bloknotai lengvai prilimpa prie įvairių medžiagų, todėl niekada nepraleisite pranešimo. Kompaktiški ir nešiojami, šie puslapiai puikiai tinka bet kokiam vadovėliui ar stalui. Susitvarkykite su mūsų animacinių filmų užrašų puslapiais šiandien.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Animal note pads

Specifikacija: apie 7 * 7 cm / 2.76 * 2.76 colių

Medžiaga: darbastalio popierius

Lapų skaičius: 30

Pakuočių sąrašas:

5vnt.*Lipnūs lapeliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Fun ir funkcionalus: Šie mieli lipnūs lapeliai su gyvūnų modeliavimo dizainu suteiks daugiau spalvų ir linksmybių kasdienei veiklai. Praskaidrinkite savo dieną žavinga panda, kate, šuniuku ar vovere. Pridėkite keistumo prie priminimų, sąrašų ir atmintinių, skleisdami šypsenas.

2.Dekoratyvus ir praktiškas: laikykitės šių žavingų lipnių lapelių.Idealiai tinka svarbioms datoms žymėti, dokumentams rūšiuoti ir prioritetams organizuoti, šie savarankiški atmintinės bloknotai puikiai tinka naudoti biuruose, mokykloje ar namuose.

3.Universalus priedas: Lengvai pritvirtinkite šias žavingas gyvūnų atmintines dėl klijų, kurie gali prilipti prie įvairios išvaizdos nepalikdami žymių. Nesvarbu, ar jis yra ant stiklo, metalo, medžio ar kito, jis lieka įdėtas! Be to, galite kelis kartus suplėšyti ir įklijuoti.

4. Dydžio pranašumas: organizuokite savo gyvenimą naudodami šiuos mažo dydžio lipnius lapelius, kurie tinka bet kur! Kiekviena knyga turi 30 puslapių, puikiai tinka lauko užrašams. Nešiokite juos rankinėje, pieštuko dėkle ar kišenėje. Lengvai naudojami ir universalūs, šie lipnūs lapeliai dažnai būna po ranka, kai jų reikia.

5.Padidinkite produktyvumą: Šie mieli lipnūs lapeliai gali pakeisti jūsų kasdienybę, nes yra plačiai naudojami įvairiose išvaizdose, tokiose kaip klasės stalai, durys, darbo knyga, šaldytuvai ir kavos staliukas. Animacinių filmų užrašai puikiai tinka norint suteikti linksmybių ir spalvų puslapiams, vadovėliui ar planavimo priemonei.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas