Universali automobilio durų apsaugos juostelė šoninių kraštų apsaugos apsaugos nuo susidūrimo juostos pasta nuo įbrėžimų lengvai montuojama ir plati

€6.15 €3.94

Dress Shirts

sku: g17258

  • External Testing Certification: ce
  • Origin: Mainland China
  • Item Weight: 20/40/60g
  • Item Length: 16cm
  • Item Height: 2cm
  • Material Type: high-quality silicone
  • Item Width: 2cm
  • Model Name: car bumper strip

''

Automobilio durų apsaugos nuo susidūrimo juosta, skirta apsaugai ir stiliui

Ši automobilio durų apsaugos nuo susidūrimo juosta pagaminta iš patvarios medžiagos, kuri gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą. Tai gali užkirsti kelią įbrėžimams ir įlenkimams ant jūsų automobilio durelių nuo atsitiktinių susidūrimų. Juostelę lengva suderinti su bet kokia automobilio spalva ir stiliumi. Taip pat patogu ir praktiška įdiegti ir pašalinti. Juostelė turi platų pritaikymą ir gali tikti daugumai automobilių modelių.

Produkto pavadinimas: automobilio buferio juosta

Medžiaga: aukštos kokybės silikonas

Spalva: balta/juoda/skaidri

Dydis: 15mm * 155mm

Sąrašas:

1 komplektas: automobilio susidūrimo išvengimo juosta*2

arba

2 komplektas: automobilio susidūrimo išvengimo juosta*4

arba

Trečias rinkinys: automobilio apsaugos nuo susidūrimo juosta*6

(pirkimas pagal poreikį)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ilgas tarnavimo laikas: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono, ši automobilio durelių apsaugos nuo susidūrimo juostelė yra atspari dilimui ir patvari, užtikrinanti patogų ir ilgalaikį naudojimą.

2.Anti-scratch funkcija: Ši automobilio durelių apsaugos nuo susidūrimo juosta yra puikus sprendimas įbrėžimams uždengti ir užkirsti kelią naujiems. Jis yra saugus automobilių dažams ir turi stiprią apsaugos nuo susidūrimo ir įbrėžimų funkciją. Galite lengvai jį įdiegti.

3. Pagerinkite automobilio grožį: Ši automobilio durelių apsaugos nuo susidūrimo juosta yra daugiau nei tik apsauga. Jo mados dizainas yra paprastas ir stilingas, jis gali susilieti su bet kokia automobilio spalva. Tai suteikia jūsų automobiliui elegantišką ir dosnią išvaizdą.

4. Paprasta ir tvirta pasta: Šią apsaugos nuo susidūrimo juostelę galima lengvai uždėti ant automobilio durelių stipriais klijais, kurie nenusilups. Tai suteiks jums paprastą ir efektyvų būdą, kaip išvengti automobilio sugadinimo dėl nelygumų ir įbrėžimų.Tai patogu ir praktiška naudoti ir trunka ilgai.

5. Platus pritaikymas: Ši susidūrimo išvengimo juosta gali būti naudojama įvairiems tikslams ir skirtingoms jūsų automobilio dalims, tokioms kaip durų kraštas, galinio vaizdo veidrodėlis, buferis ir . Jis tinka daugelio tipų ir modelių automobiliams, sunkvežimiams, o SUVs.It yra universalus ir naudingas jūsų transporto priemonės priedas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas