20/50vnt Širdies formos veido kempinės valiklis Natūralios medienos plaušienos celiuliozės kompresas Kosmetinis puff veido plovimo kempinės makiažas

€8.63 €5.78

Skin Care Tool

sku: g171974

  • Origin: Mainland China
  • Power Source: None Electric
  • Brand Name: KuZHEN

Funkcijos:

1.Ekologiškas: šios kempinėlės yra pagamintos iš natūralios celiuliozės, todėl jos yra be kaltės, visiškai biologiškai skaidomos grožio priemonės,mirkant vandenyje, jos tampa minkštos ir švelnios,puikiai tinka pašalinti makiažą, taršą ir dienos stresą.šios kempinėlės tinka visų tipų odai ir privers jūsų odą švytėti.

2.Daugiafunkcis : mūsų natūralios kempinės ne tik veiksmingai pašalina makiažą: jos taip pat yra puikūs šveitikliai.naudokite kempinę su švelniu valomuoju kremu ar putomis ir jūsų oda taps akivaizdžiai švaresnė, skaistesnė ir lygesnė.

3.Ekologiška&patogu: kadangi šios kempinėlės yra suspaustos, keliaudamos jos užima labai mažai vietos.keliaudami įmeskite keletą į savo makiažo krepšį ir visada galėsite išvalyti odą.kempinėlės yra daugkartinio naudojimo ir paprastai kasdien naudojamos iki poros savaičių.išmeskite vieną, kai jis pradeda blogėti, ir pradėkite nuo naujo.

4. Profesionalus naudojimas: šios kompaktiškos kempinės puikiai tinka profesionaliam SPA.suteikite savo klientams puikų veidą su šiomis ekonomiškomis, kompaktiškomis, vizualiai patraukliomis kempinėmis.

5.Daugkartinio naudojimo ir patogus keliauti: suspaustos veido kempinėlės yra kompaktiškos ir daugkartinio naudojimo, todėl jas patogu naudoti krepšyje, vonios kambaryje, kambaryje ar bet kur, kur keliaujate.jos puikiai telpa delne, todėl jas lengva laikyti ir naudoti.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė.

Prekės pavadinimas: medienos plaušienos suspaustas veido prausiklis

Medžiaga: natūrali suspausta medienos plaušienos medvilnė

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje (1inch = 2.54cm)

Kiekis: 20 vnt arba 50 vnt

Komplektą sudaro:

20/50 Dalių veido kempinėlės

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas