1pc Skaidrus tuščias kremo indelio makiažo buteliukas PET su užsukamu dangteliu Nešiojamas pakartotinai užpildomas kelionių grožis 150g sub-pakuotė

€2.49 €1.74

Skin Care Tool

sku: g170342

  • Origin: Mainland China
  • Material: PET+ plastic lids
  • Number of Pieces: One Unit
  • Size: 150ml
  • Model Number: PET Spray Bottle

Funkcijos:

100% visiškai naujas.

150G skaidrus naminių gyvūnėlių butelis su plastikiniais dangteliais

150cc makiažo kremo indelis

Spalva:skaidrus skaidrus

Dangtelio spalva: balta

Medžiaga: PET+ plastikiniai dangteliai

Skersmuo: 73mm / 2.87in

Aukštis: 54mm / 2.13 colio

Pakuočių sąrašas:

1 x grietinėlės indeliai

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gautos datos. Jei prekė yra jūsų žinioje ilgiau nei 7 dienas, ji bus laikoma naudota ir MES JUMS NEIŠDUOSIME PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo ID.Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ KAINOS PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai Pirkėjas ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Getinshape.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, koks reklamuojamas.

12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "Getinshape.lt"!

Mūsų darbo laikas yra 9:00 val.iki 18:00 (GMT+8) nuo pirmadienio iki šeštadienio.Ir mūsų biuras nedirba sekmadienį ir valstybinių švenčių dienomis (Pekinas), jei turite klausimų,nedvejodami susisiekite su mumis Getinshape.lt žinute,mes stengsimės atsakyti į jūsų klausimus per 48 valandas.atostogų metu,už vėlavimą atsakyti,mes labai atsiprašome.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas