Balansuojantis beždžionių žaislas Balanso medis Edukacinė beždžionių balansavimo lenta Išskirtinis balansavimo medžio žaislas Kalėdoms Gi K1g7

€0.58 €0.30

Toys & Hobbies

sku: g169728

  • Recommend Age: 7-12y
  • Certification: China certified (3C)
  • Origin: Mainland China

specifikacija

Gaminys: Subalansuotas medis

Žaislo medžiaga: plastikas/plastikas

Dydis: 9.5 * 9cm / 3.74 * 3.54 in

Produktų sąrašas: 1 * Žaislas

Aprašyti

Šis smagus lavinamasis beždžionių balansavimo medis vaikams yra kūrybiškas ir smagus stalo žaislas, skirtas vaikams ir šeimoms interaktyviai žaisti kartu. Tai teminis medis, kuriame yra mielos beždžionės ir kelios spalvingos šakos, leidžiančios vaikams žaidimo metu lavinti pusiausvyros gebėjimus ir erdvinį mąstymą.

Šio žaislo žaidimas yra labai paprastas. Vaikai turi subalansuoti kamieno šakas po vieną, kad išlaikytų viso medžio pusiausvyrą. Iššūkis yra tas, kad šakos skiriasi ilgiu ir svoriu, o vaikai turi tiksliai įvertinti ir kontroliuoti jėgą, kad šakos nenukristų. Tuo pačiu metu keli žaidėjai gali dalyvauti žaidime kartu, padidindami sąveikos ir konkurencijos malonumą.

Šis žaislas yra išskirtinai suprojektuotas ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugus, patikimas, nekenksmingas. Bagažinė ir šakos turi lygius paviršius, kurie nepakenks vaikų rankoms. Miela beždžionės forma daro vaikus labiau norinčius dalyvauti žaidime. Be to, šis žaislas yra mažas ir lengvai nešiojamas, todėl galite mėgautis žaidimu bet kuriuo metu namuose, lauke ar keliaudami.

Žaisdami šį beždžionių balanso medį vaikai gali lavinti rankų ir akių koordinaciją, pusiausvyrą ir erdvinę vaizduotę. Jie turi galvoti apie tai, kaip rasti pusiausvyrą esant ribotiems ištekliams ir apribojimams, ir ugdyti problemų sprendimo įgūdžius bei kūrybiškumą.

Šis vaikams smagus lavinamasis beždžionių balansavimo medis yra ne tik žaislas, bet ir edukacinė priemonė, padedanti vaikams mokytis iš džiaugsmo. Jis tinka ne tik vaikams žaisti, bet ir šeimos bendravimui bei komandiniam darbui.Nesvarbu, ar tai gimtadienio dovana, ar šventinė dovana, ar bendras atlygis, tai prasmingas ir įdomus pasirinkimas.

Leiskite vaikams mokytis žaidžiant ir mėgaukitės edukacinių žaidimų linksmybėmis ir pasiekimų pojūčiu!

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas