Cam Locks spintelės užraktas raktuotas, 5 / 8 colių (ilgio) cilindras, skirtas 3 / 8 colių maksimaliam skydelio storiui, failų stalčių pašto dėžutės saugojimui 6Pcs patvarus

€18.05 €14.08

Hardware

sku: g16881

  • Origin: Mainland China

1. Pagamintas iš lydinio, atsparus vandeniui ir rūdijimui, nusidėvėjęs ilgalaikiam naudojimui

2. Kiekviename kumštelio užrakte yra 3 užrakto plokštės ir 2 raktai

3. Įrengtos neslystančios poveržlės, spynos montavimas tapo tvirtesnis

4. Lengvas montavimas: Patikrinkite dydžius, kad įsitikintumėte, jog pasirinkote tinkamą kumštelio užraktą

5. Platus pritaikymas: gali būti montuojamas ant metalo ar medžio, durų ir stalčių plokščių ir kt

Pastaba: išmatuokite durų atlošą, skersinę angą ir storį, kad įsitikintumėte, jog radote tinkamą variantą. 5 / 8inch kumštelinės spynos tinka ant durų plokščių, kurių storis mažesnis nei 3/8 colio (9 mm), o tvirtinimo angos skersmuo yra 0,7 colio (18 mm). Kiekviename kumštelio užrakte yra 2 raktai ir 3 plokštės. Trijų plokščių ilgis (2 poslinkiai ir 1 tiesus) yra 1.41 colio (36 mm), 1.85 colio (47 mm) ir 1.37 colio (35 mm). 6vnt raktų kameros spynos apima 6 vnt 5/8inch spynų, 18 fiksavimo plokštelių ir 12 raktų.

5/8inch raktinės kumštelinės spynos puikiai tinka spintelių, RV stalčių, stalviršio vitrinos, pašto dėžučių ar kemperių durelių durims ir kt. durims. Šie vamzdiniai kumšteliniai užraktai yra vienodai raktiniai, todėl visas spynas galima valdyti vienu raktu, tikrai patogu. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad skirtingų dydžių raktai yra skirtingi.

Raktų panašios spintelės kumštelių spynos Specifikacijos: 5 / 8 colių: 5 / 8inch cilindras, tinka 3 / 8inch maksimalus plokštės storis

Spalva: Sidabras

Medžiaga: metalas + lydinys

Dydis: montavimo angos skersmuo: 18 mm

Pakuote sudaro:

6 * 5/8inch spynos

18 * fiksavimo plokštės

12 * klavišai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas